• 瀏覽: 4,379
  • 回覆: 68
樓上真係幾搞笑

Linux 搞左成三十幾年 又唔見你地uninstall windows用Linux

當你部機用唔用大家共通有的軟件 就好麻煩

三星食埋華記個市場,真和味

呢到d人 成日要人去就部手機的功能
作為買家 當然係手機功能就我啦

你睇小米個輸入法 一對埋三星到
三星好用多了

你賣比國內人,忽悠佢地應該得
但華為本身的歐洲市場。。。 將被瓜分不奇怪了

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-5-25 02:22 PM 發表
樓上真係幾搞笑

Linux 搞左成三十幾年 又唔見你地uninstall windows用Linux

當你部機用唔用大家共通有的軟件 就好麻煩
安撞咪又係lunix。
都話華為os行到apk

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-5-25 02:31 PM 發表

安撞咪又係lunix。
都話華為os行到apk
好多APK 又係美國公司既, 係國家安全法下.
人家或可以修改APP, 偵測到華為手機就關閉, DOWNLOAD 到APP 都冇用

所以, 不用ANDROID, 不用APK, 不用美國CPU 及所有美國技術, 先係上策

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-5-25 02:43 PM 發表

人家或可以修改APP, 偵測到華為手機就關閉, DOWNLOAD 到APP 都冇用

所以, 不用ANDROID, 不用APK, 不用美國CPU 及所有美國技術, 先係上策 ...
只能在你夢中發生了。

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-5-25 02:43 PM 發表

所以, 不用ANDROID, 不用APK, 不用美國CPU 及所有美國技術, 先係上策 ...
原來鎖國係美國

引用:
原帖由 DanRicky 於 2019-5-25 01:48 PM 發表

中國市場得14憶,世界市場有6X憶,你只睇大陸梗係冇問題啦,問題係響世界上
人地是天朝呀
世界的中心,
世界無左個14億人會死的

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-5-25 02:47 PM 發表

只能在你夢中發生了。
崇美者請滾出中國

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2019-5-25 14:27 發表
呢到d人 成日要人去就部手機的功能
作為買家 當然係手機功能就我啦

你睇小米個輸入法 一對埋三星到
三星好用多了

你賣比國內人,忽悠佢地應該得
但華為本身的歐洲市場。。。 將被瓜分不奇怪了 ...
依樣真... 講真內地人既諗野方式真係好唔同 好似最近睇到有個笑料係有人嘲笑軟實力話不外乎係吃渴玩樂,仲笑人話依D佢唔識 人辛辛苦苦做野搵食,目的咪就係為左生活更美好,乜野係更美好?咪就係依幾樣野嚕!唔通做野目標係為左永遠做得個做字、永遠做奴隸咩 諗野估估怪怪咁

華為在國內機已用自己系統,出口機才用Android 系統就人家用Google 系統,新OS技術上容易過關,看看市場反應再説

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]