打印

【安心愉食】馬國明暗示已同黃心穎分手:年紀唔細唔要港女

本主題由 socialwong 於 2019-5-24 11:53 PM 移動
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
熱賣及精選
北上製造每日 150 個?


回覆 引用 TOP

世界上大把女啦!


回覆 引用 TOP

唔分手都唔係男人啦


大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-24 11:19 PM 發表

上月被傳媒爆出嘅的「安心愉食」,隨住事件中嘅當時人相繼發表聲明,事件亦暫時告一段落。不過,唔少人都心痛黃心穎嘅男朋友馬國明。近日,正忙於拍劇嘅馬國明就同傳媒講,自己「年紀唔細唔要港女」,暗示同黃心穎己分手。
https://imgs.sundaykiss.com/wp-content/uploads/2019/05/kiss_og_temp1_9073813195ce7b1d36b75d.png ...
淫娃公厠黃心穎搞其他人老公嘅代價!

http://bit.ly/2W4RB4g

黃心穎傳遭索償3千萬 好在手持3層樓總值逾2,500萬未必要破產

因偷食事件而形象破產嘅黃心穎,其代言廣告包括服裝、內地隱形眼鏡等已全線下架,再加上已拍攝但未出街的廣告,有報道指廣告商將會作出索償行動,金額超過1,000萬元。此外,黃心穎有份參與嘅劇集《堅離地愛堅離地》、《法證先鋒IV》和《牛下女高音》等,如不重拍就極大機會變倉底貨,故有傳無綫將會向黃心穎索償2,000萬元,該報指出由於深知翻身無望,故有人考慮申請破產來避債,不過無綫高層樂易玲就馬上向傳媒表示:「冇咁嘅事!」

而其實除咗破產之外,黃心穎亦可賣樓套現,目前她手上與家姐黃心美以1200萬買入嘅油塘Ocean One、以及斥資850萬買入嘅啟德天寰外,黃心穎亦有喺加拿大以420萬買入當地一個600呎住宅連車位,如果全數放盤的話,至少都有2500萬。自「安心偷食」後,避走美國嘅黃心穎目前完全處於失業、欠債狀態,再加上有傳馬國明已決定斬纜,令黃心穎人又無錢又無。《香港01》就此事聯絡TVB外事部,但未有回覆。




回覆 引用 TOP

欠人咁多錢!係男人都吾要!仲係佢自己攪出來,绿帽己帶,吾洗諗吾要!馬明食腦!


回覆 引用 TOP

英明


回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。