• 瀏覽: 7,743
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
+5
https://www.reuters.com/article/us-hongkong-extradition-eu/eu-lodges-formal-diplomatic-note-against-contentious-hong-kong-extradition-bill-idUSKCN1SU0OS

// The European Union Office in Chinese-ruled Hong Kong issued a formal diplomatic “demarche” protest note to Hong Kong’s leader on Friday over a proposed extradition law that could see individuals sent back to mainland China for trial. //
為左一個中國.得罪晒美國.28國歐盟國家
值得咩???

你地唔好以為講玩
依家人地係發最後通碟
你唔收返
28個國家就會做野

中國夠膽同28國家開戰未???

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
28國??中國怕你條毛!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-5-24 10:17 PM 發表
28國??中國怕你條毛!
我地有長征氣魄,食草準備,驚你條毛呀

嘩,好銀驚呀,28國聯軍打香港呀,,啱聽嗎?樓主。

原來在香港咁多身有屎嘅鬼,咁就快d走啦,以後唔好黎,更加唔好上大陸,好危險架.

咁憎大陸,如果仲用大陸嘢正衰仔

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2019-5-24 09:46 PM 發表
你班五毛今次玩大左
來自歐盟各成員國的外交代表已經會晤了香港特首林鄭月娥(Carrie Lam),並發出外交照會

成個香港準備陪葬
智將驚就快啲走啦!

Delete

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2019-5-24 09:40 PM 發表
你地唔好以為講玩
依家人地係發最後通碟
你唔收返
28個國家就會做野

中國夠膽同28國家開戰未???
28國?

中國連美國英國都唔怕,28國,算條毛咩!

我淨係知道美英兩國搞咗咁耐,都搞唔掂中國,反而要搵幫手,要默大媽支持,美英屎成咁,全世界都知,得你唔知啫!

引用:
原帖由 劍無痕 於 2019-5-24 10:30 PM 發表

我地有長征氣魄,食草準備,驚你條毛呀
食樹皮食腐屍食觀音土,中國人是打不倒的。

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2019-5-24 09:17 PM 發表
https://www.reuters.com/article/us-hongkong-extradition-eu/eu-lodges-formal-diplomatic-note-against-contentious-hong-kong-extradition-bill-idUSKCN1SU0OS

// The European Union Office in Chinese-rule ...
28國?關我地L事?我地係「中華人民共和國。香港特別行政區」,係中國嘅土地,自己老豆講嘢唔聽,去聽28個人地老豆講嘢?儍撚咗?

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2019-5-24 09:46 PM 發表
你班五毛今次玩大左
來自歐盟各成員國的外交代表已經會晤了香港特首林鄭月娥(Carrie Lam),並發出外交照會

成個香港準備陪葬
挑,
全部召回大使,
叫所有商業機構撤出香港呀。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]