• 瀏覽: 37,284
  • 回覆: 386
  • 追帖: 3
+9
引用:
原帖由 33Chris 於 2019-5-24 09:12 PM 發表
根本一直到而家,班反中狗只係不斷幫美國搖旗吶喊,從冇提出過美國這種霸凌行為有任何正當性。如果佢哋係認同呢一種霸凌行為,咁佢哋跟以後根本已經冇資格再講乜嘢自由民主公義, 講到尾反中狗係認同邊個拳頭大就邊個話事, 咁第時過埋23條,班反中狗冇定企畀人剿滅嘅時候唔好問點解,邊個叫你拳頭唔夠人大? ...
講得好!班反中狗近排個個都似瘋狗,冇晒理性咁亂吠,越來越惹香港人憎厭,下次選舉,應該好多反中狗都會收皮了

引用:
原帖由 拉屎圍家私 於 2019-5-25 02:17 AM 發表

明顯
就是無恥 你還洗地

盜亦有道
美國這種 真是 無恥到家

屈敘利亞有化武的時候
記者還去聞化武

騙腦殘傻子的吧  
對,就是無恥到極。

引用:
原帖由 邊際流星 於 2019-5-24 07:33 PM 發表

5G技術要符合西方的價值觀和體系

...
難道5G技術只有西方人能用嗎?你老味呢班官真係害了全世界包括自己國民

引用:
原帖由 邊際流星 於 2019-5-24 07:33 PM 發表

美國指控華為能否拿出證據?蓬佩奧答不出來

周四(23日),蓬佩奧接受美國媒體CNBC的採訪,再次無端指責華為“威脅”國家安全。

不過,當主持人明確問他,對華為的這些指控,美國現在能不能拿出證據時,蓬佩奧說,“這是個錯誤的問題。”

蓬佩奧稱他不相信,任正非此前表示華為沒有與政府合作的話,但是,他依舊拿不出任何證據。

他只是反覆聲稱,5G技術要符合西方的價值觀和 ...
因羑國所造的,與華為相同,極有可能有過之而不及的。

引用:
原帖由 6seven 於 2019-5-24 08:03 PM 發表

所以中國不能比Google進入,背後有政府操控,國家安全理由。

唔排除中國企業唔被老美操控係為地球,甚至太空安全。
中國領導人真有遠見

當年既大殺傷力武器揾到未?
美9老吹都唔係第一次架啦!

全部都係老作屈中國, 隻肥嘢梗係答唔出啦.

無準備洗衣粉真係交唔足戲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]