• 瀏覽: 44,608
  • 回覆: 309
+2
港女冇人要 , 唔係冇理由

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-5-24 17:36 發表
https://resource01.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2355000/2358048/coffee240520191_1024.jpeg

咖啡店是不少港人喜歡流連的地方。而有連鎖咖啡店店員近日在網上發文抱怨,指有一名女客人叫了一杯咖啡後,無視假日人多的狀況,長時間霸住兩個位用電腦,並趕走了數名欲搭枱的客人。對此,店員不禁怒 ...
邊個叫你收咁貴呀?你関咗個WiFi,畀佢哋用自己嘅資源上網囉!睇下啲女仲會唔會坐咁耐。

引用:
原帖由 mah49 於 2019-5-24 05:38 PM 發表
金融區都好多盛女

引用:
原帖由 打手面皮厚 於 2019-5-24 05:40 PM 發表

金融區都好多盛女
賣倫敦金果D 臭雞?

得閒來金融區討論

我見到呢D人會照坐落去, 同佢講, 你朋友到我會走.

引用:
原帖由 mah49 於 2019-5-24 05:38 PM 發表
同意
有一位朋友在香港開餐廳
有港女試過坐了整個星期也沒有離開

證明他們港女根本就是傻逼

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-5-24 05:36 PM 發表
https://resource01.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2355000/2358048/coffee240520191_1024.jpeg

咖啡店是不少港人喜歡流連的地方。而有連鎖咖啡店店員近日在網上發文抱怨,指有一名女客人叫了一杯咖啡後,無視假日人多的狀況,長時間霸住兩個位用電腦,並趕走了數名欲搭枱的客人。對此,店員不禁怒 ...
個店員當時有冇出聲?

高尚港女

等睇高尚港人話個女人係新移民第二代/第三代/第四代  

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-5-24 05:44 PM 發表

同意
有一位朋友在香港開餐廳
有港女試過坐了整個星期也沒有離開

證明他們港女根本就是傻逼
你係咪講緊個收銀員 ?

唔畀撘抬呢下pk

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2019-5-24 05:48 PM 發表
等睇高尚港人話個女人係新移民第二代/第三代/第四代  
no no no
而家有個新說法 :
回歸後
香港變成大陸化

兜巴星美國半年前黑鬼唔飲嘢唔俾用厠所事件都未過氣
結果兜記明令咖啡店係方便人 gathering 嘅地方
唔幫趁坐吓都絕對歡迎
全美兜巴星仲停業半日返舖頭學習待客之道
而家港女幫趁你飲一杯嘢已經俾足面
何等店員,竟敢斗膽批評顧客唔啱?

主題標籤 #裁判法院
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]