• 瀏覽: 41,520
  • 回覆: 309
引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2019-5-24 05:48 PM 發表
等睇高尚港人話個女人係新移民第二代/第三代/第四代  
未見過有高尚港人咁講過,但就成日見到班舔中旺財咁樣講

熱賣及精選
引用:
原帖由 A1000 於 2019-5-25 08:51 AM 發表

噉又好難嘅!人家打開門做生意,點可以寫個牌出嚟限時90分鐘呢,又唔係食自助餐。
可以寫飲一杯90分鐘, 超過90分鐘要買多杯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2019-5-24 05:48 PM 發表
等睇高尚港人話個女人係新移民第二代/第三代/第四代  
第四代  差唔多清朝哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-5-25 10:49 發表

強國妹也接受國民敎育:吐痰,捽腳趾,無一不精
香港人及鬼佬唔會隨地吐痰、捽腳趾?
證明你係井底之蛙,見識小到可憐!
你呢啲見識影衰香港人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-5-25 10:49 AM 發表

強國妹也接受國民敎育:吐痰,捽腳趾,無一不精
真是仗義每當屠狗輩

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

大x記$6下午茶,坐4个钟,按比例,星记坐成日合理喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-5-24 05:36 PM 發表
https://resource01.ulifestyle.co ... 240520191_1024.jpeg

咖啡店是不少港人喜歡流連的地方。而有連鎖咖啡店店員近日在網上發文抱怨,指有一名女客人叫了一杯咖啡後,無視假日人多的狀況,長時間霸住兩個位用電腦,並趕走了數名欲搭枱的客人。對此,店員不禁怒 ...
黃皮膚=港女?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmichael 於 2019-5-24 06:53 PM 發表

唔撚係呀? starbuck 成四十元杯咖啡, 我真係預坐得耐先去, 唔係點解唔kfc十元杯, 係外國, 坐半日睇書好平常, 即係, 我去酒店飲杯咖啡坐幾個鐘, 得唔得先? starbuck 已經接近3-4星級coffee shop 價錢了。 ...
你老左係去麥記坐幾個鐘涼冷氣既人

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-5-24 05:44 PM 發表

同意
有一位朋友在香港开餐厅
有港女试过坐了整个星期也没有离开

证明他们港女根本就是傻逼
又扮大陸人亂up, 你唔悶既咩

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jeffcheng34567 於 2019-5-24 05:46 PM 發表

個店員當時有冇出聲?
我去酒樓晚膳,知嚇會先講限時90分鐘,伱ok才派枱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 製造自由的自由 於 2019-5-24 07:27 PM 發表
其實無話一定要飲好多杯先可以繼續坐 即係佢叫一杯坐一日係無錯 錯就錯佢霸多左另一個位  

算啦 品性唔好的女仔都無運行 佢會有惡果
呢樣真,唔好成張枱覇晒咪大家好做囉!人地都要揾到皮費為生架。

回覆 引用 TOP

港女出名賤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2019-5-25 12:30 PM 發表

你老左係去麥記坐幾個鐘涼冷氣既人
咁我都知你係會設計商場, 把可以坐既位拆晒, 等d老人家無得坐既人。

回覆 引用 TOP

店主要學下星巴克啦。一個客入到星巴克無幫襯都可以任坐,店主唔准趕佢走。星巴克解釋話,佢可能坐咗三五七個鐘頭後叫嘢飲呢。店例冇話顧客入到店內要即刻落單嘅。呢個真係星巴克嘅官方店例,唔係講笑㗎。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]