• 瀏覽: 24,617
  • 回覆: 300
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 曹木各 於 2019-5-24 17:25 發表
https://cdn.hk01.com/media/images/2834598/org/4a106f93ce666939adbb57108d5c220c.jpg

全國政協副主席、前特首梁振英今日(24日)在facebook無狙擊《蘋果日報》及其廣告商,轉移對象評論本土民主前線前召集人黃台仰,獲德國批出難民庇護申請,質疑他為什麼「丟下拍檔梁天琦(梁被判刑六年),自己棄保潛逃?」

梁振 ...
日後有同類案件嘅被告人,一定要附加保釋條件,就係要交出旅遊證件,日日要去報到,唔可以離境,直至到單案件審結完畢。

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-24 05:28 PM 發表
叫人衝、自己鬆、錢我袋、你坐監!
你好似諷刺緊香討金融區的人渣

689先交代5000萬

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-24 05:28 PM 發表
叫人衝、自己鬆、錢我袋、你坐監!
可能梁天琦覺得香港係佢既家唔捨得離開呢

最簡單直接推測,有人搭路。搭路人一定是在德國有聯系,佢地又覺得黃台抑值得。估計呢個組織係東突,黃台抑可能幫佢地做事!

點解黃台仰屋企搜出大量偉哥,成班都不舉做唔成大事,,,,

引用:
原帖由 Tenchi001 於 2019-5-24 05:33 PM 發表

可能梁天琦覺得香港係佢既家唔捨得離開呢
黃天崎屋企係湖南,點解唔返大陸,,,,

台養半句都無提天奇啦..
他咩意思...心知肚明啦..
天奇在庭上話他是台養下命令,123叫人衝向警方,他沒法阻止....
咁...即系話台養是暴動的指使人啦....
如果台養講天奇被政治逼害入獄,變相承認天奇在庭上的講法,他是下命令叫人衝向警方....

==========
引用:
原帖由 曹木各 於 24-5-2019 05:25 PM 發表

全國政協副主席、前特首梁振英今日(24日)在facebook無狙擊《蘋果日報》及其廣告商,轉移對象評論本土民主前線前召集人黃台仰,獲德國批出難民庇護申請,質疑他為什麼「丟下拍檔梁天琦(梁被判刑六年),自己棄保潛逃?」

梁振 ...

佢係娛樂中人

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-24 06:03 PM 發表

佢哋同台獨班人開過會架
香港好多人都同台獨開過會啦,e.g.黃之鋒,陳浩天,大妖呀!佢地都吳去德國,衹有吳會德文又未讀過大學既兩個逃犯!你吳覺得奇?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]