• 瀏覽: 101,798
  • 回覆: 626
  • 追帖: 3
+12
有DNA
又有老閉
真係咁難捉?!

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-5-24 02:52 PM 發表
9707235 9707236

港鐵西鐵綫懷疑出現變態色魔。昨晨8時45分上班繁忙時間,一名男子於列車行駛途中,懷疑在妙齡女子身後自瀆,並留下猥褻液體。

有網民上載兩張照片,聲稱一名男子於西鐵朗屏站上車,前往荃灣西站途中於一名女子身後自凟。女事主的小腿及腳邊地上,也留有半透明的液體,相當惡心。

網民原帖指,有人已即時報警,但站長「讓這猥瑣佬走甩」,警員向女事主指「好難捉到哩個衰佬」,於是發 ...
建議女士主多d上香土,
呢度日日有班反中含撚狗係度自瀆,
睇得多你就慣架啦

遺下一灘鼠液

上埋新聞有哂相, 西鐵老閉,差佬5日內要拉人

睇AV 上腦條燃樣

「本土」真係好多呢啲變態佬

「泛民膠議員」巳經夠變態,呢件仲核突。
引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-5-24 02:52 PM 發表
9707235 9707236

港鐵西鐵綫懷疑出現變態色魔。昨晨8時45分上班繁忙時間,一名男子於列車行駛途中,懷疑在妙齡女子身後自瀆,並留下猥褻液體。

有網民上載兩張照片,聲稱一名男子於西鐵朗屏站上車,前往荃灣西站途中於一名女子身後自凟。女事主的小腿及腳邊地上,也留有半透明的液體,相當惡心。

網民原帖指,有人已即時報警,但站長「讓這猥瑣佬走甩」,警員向女事主指「好難捉到哩個衰佬」,於是發 ...

之前興快閃
而家興速射

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

網民原帖指,有人已即時報警,但站長「讓這猥瑣佬走甩」,警員向女事主指「好難捉到哩個衰佬」,於是發帖人將事件上載網絡,提醒女乘客 ...
今時今日警員的確有句口頭禪⋯⋯⋯好難乜⋯⋯⋯好難乜⋯⋯⋯乜都唔洗做⋯⋯⋯一到加薪酬福利人手日子前後一定會交足功課⋯⋯⋯

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-5-24 03:09 PM 發表
建議女士主多d上香土,
呢度日日有班舔中含撚狗係度自瀆,
睇得多你就慣架啦
佢想舔西射西。
可惜隻西唔俾。

oh,no
我上左鏡添, 要告你侵犯我私忍

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2019-5-24 03:11 PM 發表
案發時身穿藍色短袖上衣,藍色牛仔

dklm又係藍人
是否你認識的朋友

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]