華為連microSD卡都無得用!Huawei仲有咩可以畀人禁?

本主題由 socialwong 於 2019-5-24 09:29 PM 移動

華為連microSD卡都無得用!Huawei仲有咩可以畀人禁? E-mail 此主題給朋友

熱賣及精選
引用:
原帖由 joe_lo 於 2019-5-24 01:48 PM 發表

華為遭 SD Association 從成員中除名,手機連 microSD 都無得再用!

華為遲早得nano card用

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/%E6%95%B8%E7%A2%BC%E7%94 ...
華為d機已經256,512G, 你仲插SD咭把鬼咩?

行動支持一下華為

附件

IMG_20190518_185919.jpg(109.28 KB)

2019-5-24 01:50 PM

毛得用點算巧

我用緊部華為機刀毛SD咭

[fly]  新年快喜 財源廣進 [/fly]
過時科技。

不如執佐佢開過第2間好過啦

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-5-24 01:50 PM 發表

行動支持一下華為

古董留比iPhone, sony用。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-5-24 01:50 PM 發表

行動支持一下華為
安謀(ARM)也加入禁售華為的行列。雖然,過去華為開發的處理器都有獲得 ARM 的授權,台積電得以繼續生產供貨。但是在 ARM 不再進行新處理器架構授權的情況下,新產品沒有獲得授權,不論任何原因,華為即便能開發出新世代的處理器,台積電恐怕也不會代工生產沒有授權的產品。

下代架構嘅cpu gpu 都要自己生產

引用:

行動支持一下華為

回覆 引用 TOP

收到風英國準備出手, 下一部機唔可以 DISPLAY 同輸入英文

仲用SD卡咁老土!

回覆 引用 TOP

仲SD卡?禁用sim卡可能有用,真係笑死,老任真係有一手,自己整張NM卡,所以小弟都對佢有信心

係ar, 先達都話唔幫華為貼保護貼

Iphone 都唔用sd卡啦 。醒d樓主。臨時演員都係 演員, 收得美國錢交d刊野。樓主交左稅比美國未阿? 夠膽走數, 小心美國禁到你要食屎。

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。

引用:

行動支持一下華為
👍👍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。