• 瀏覽: 34,889
  • 回覆: 390
  • 追帖: 1
+20
華為遭 SD Association 從成員中除名,手機連 microSD 都無得再用!

華為遲早得nano card用

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/數碼生活/332551/華為連microsd卡都無得用-huawei仲有咩可以畀人禁

引用:
原帖由 joe_lo 於 2019-5-24 01:48 PM 發表
華為遭 SD Association 從成員中除名,手機連 microSD 都無得再用!

華為遲早得nano card用

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/%E6%95%B8%E7%A2%BC%E7%94 ...
華為d機已經256,512G, 你仲插SD咭把鬼咩?

行動支持一下華為

附件

IMG_20190518_185919.jpg(109.28 KB)

毛得用點算巧

我用緊部華為機刀毛SD咭

過時科技。

不如執佐佢開過第2間好過啦

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-5-24 01:50 PM 發表

行動支持一下華為

古董留比iPhone, sony用。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-5-24 01:50 PM 發表

行動支持一下華為
安謀(ARM)也加入禁售華為的行列。雖然,過去華為開發的處理器都有獲得 ARM 的授權,台積電得以繼續生產供貨。但是在 ARM 不再進行新處理器架構授權的情況下,新產品沒有獲得授權,不論任何原因,華為即便能開發出新世代的處理器,台積電恐怕也不會代工生產沒有授權的產品。

下代架構嘅cpu gpu 都要自己生產

引用:

行動支持一下華為

收到風英國準備出手, 下一部機唔可以 DISPLAY 同輸入英文

仲用SD卡咁老土!

仲SD卡?禁用sim卡可能有用,真係笑死,老任真係有一手,自己整張NM卡,所以小弟都對佢有信心

係ar, 先達都話唔幫華為貼保護貼

引用:

行動支持一下華為
👍👍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]