• 瀏覽: 34,892
  • 回覆: 390
  • 追帖: 1
+20
提示: 違規內容已被屏蔽
華為已有自己制式記憶卡啦

US Floopy 協會都出左聲明話唔同華為合作

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-5-24 02:07 PM 發表 

ARM 8華為一早買斷使用權, 而且新架構利用RISC-V可以取代運算功能, open GL又可以取代當中圖像功能. 有什麼問題 ? 台積電用什麼理由拒絕 ?
唔可以用arm嘅下一代遲下咪變到outdated囉
你可以用rsic-v, 但係有幾多支援,兼容性,app開發商嘅數目,市場接受程度有幾高呢?
有咁多有完整生態嘅android/apple機唔揀係都要揀華為?咁嘅死忠有幾多?

引用:
原帖由 rambotan2008 於 24/5/2019 13:58 發表
不如執佐佢開過第2間好過啦
無錯啦   

NM card 快d減價 sell埋俾其他機啦

引用:
原帖由 discusswt 於 2019-5-24 02:10 PM 發表

唔可以用arm嘅下一代遲下咪變到outdated囉
你可以用rsic-v, 但係有幾多支援,兼容性,app開發商嘅數目,市場接受程度有幾高呢?
有咁多有完整生態嘅android/apple機唔揀係都要揀華為?咁嘅死忠有幾多? ...
outdated jar

美國咁強大,下一步當然係禁止華為用英文啦。
之後仲要禁埋華為嘅員工呼吸啦。
哈 ~ 哈 ~ 哈~
今次華為仲唔死

引用:
原帖由 discusswt 於 2019-5-24 02:00 PM 發表

安謀(ARM)也加入禁售華為的行列。雖然,過去華為開發的處理器都有獲得 ARM 的授權,台積電得以繼續生產供貨。但是在 ARM 不再進行新處理器架構授權的情況下,新產品沒有獲得授權,不論任何原因,華為即便能開發出新世代的處理器,台積電恐怕也不會代工生產沒有授權的產品。

下代架構嘅cpu gpu 都要自己生產 ...
ARMv8係ARM可以商用的最新指令集

華為有這個指令集的永久授權

引用:
原帖由 benchu100 於 2019-5-24 02:13 PM 發表
NM card 快d減價 sell埋俾其他機啦
將 NM 免費授權

我代表羅湖城手機膠殼股份有限公司宣佈,
斷絕跟華為合作, 反中撚今日射多d , 飲勝!!

下星期又唔准用USB線
再下星期又唔准超級快充。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-5-24 01:50 PM 發表

華為d機已經256,512G, 你仲插SD咭把鬼咩?

行動支持一下華為
你只係幫蘇寧清貨尾咋,哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]