• 瀏覽: 13,995
  • 回覆: 232
+4
混圓霹靂手

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-5-24 12:59 PM 發表
新呢套倚天, 似乎拍得唔錯.

https://www.youtube.com/watch?v=qX6FEIhlBhc
你有先考慮過,為什麼會有貿易戰?倒果為因,是正常人應有的處事態度嗎?百年前明治為新成功,但百年後彼岸還是叫囂著八國聯軍入侵,想得到原因嗎?

泛民為咗錢,為咗名,冇底線,冇人格。禽獸不如

哈,樓主,好似用錯比喻喎!傷港犯民及反中L只系成昆之類狗賊,唔好影衰老鷹王(明知系虛構)!

美女如雲

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-5-24 03:26 PM 發表
樓主概念上搞錯咗!
白眉鷹王本是明教出身,所以到明教到生死存亡之際會出一分力!

但你所講嘅反對派,從來無認自己係中國人(明教),咁自然唔會係中國有事嘅時候幫手。

我個人覺得用楊康去形容嗰班反對派更為貼切 ...
楊康都算有"遺愛人間" ,楊過都做好多好事

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2019-5-24 04:28 PM 發表
其實唔喜歡共產黨都無理由支持美國惡意阻礙中國企業的科技發展。
因為有很多人認為敵人的敵人就是朋友!

引用:
原帖由 lmichael 於 2019-5-24 03:15 PM 發表

咁首先建制放出善意, 撤回送中條例。
政府冇善意咩?
國教個陣咪又係撒左

班偽民要既善意就只有聽晒佢地主子話
如果要噤,我寧願政府繼續癱瘓

引用:
原帖由 terrymyl3 於 2019-5-24 06:46 PM 發表

楊康都算有"遺愛人間" ,楊過都做好多好事
楊過做好事係因為跟咗郭靖啫,你試下跟歐陽峰

引用:
原帖由 terrymyl3 於 2019-5-24 06:49 PM 發表

政府冇善意咩?
國教個陣咪又係撒左

班偽民要既善意就只有聽晒佢地主子話
如果要噤,我寧願政府繼續癱瘓
又係你地話, 叫佢地學鷹王既?

泛狗,台柒
點會放過你。
睇香討就知啦。

人救不如自救!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]