• 瀏覽: 26,972
  • 回覆: 274
+42
引用:
原帖由 kenbondwong 於 2019-5-24 10:09 AM 發表

何止,搵夠刮夠,跟住移民美國添呀。
可以移民,無犯罪記錄。

引用:
原帖由 9up戰狼 於 2019-5-24 11:04 AM 發表

假學歷呢?
真係假學歷的話,無人報警?

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2019-5-24 11:01 AM 發表

精神分裂?支持仆街定支持有僕街的政府?大細都買齊重有得輸!
支持政府,但係呢兩個真係唔要得!

又係毒果新聞

//鄭今早出席公開活動,記者向她查問早前向行會申報的6宗個案,是否包括報道所指的3宗個案,惟鄭只轉頭微笑,未回應便離開。//

——又唔識聽廣東話?真係超級乞人憎!點解今屆政府,冇個高官似人樣架,救命!

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2019-5-24 11:08 AM 發表

支持政府,但係呢兩個真係唔要得!
你支持的政府就係要包庇佢地,因為他們愛黨愛國。你冇見他地唱國歌?發誓忠於黨國?重有乜野要求?

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-5-24 10:10 AM 發表
毒果,完。
東方都撐蘋果

引用:
原帖由 a0017189 於 2019-5-24 10:34 AM 發表
毒果假新聞, 唔信
唔到你唔信

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-5-24 08:39 AM 發表
【本報訊】律政司司長鄭若驊去年1月就職,獲特首林鄭月娥特准上任後繼續處理六宗「已完成審理」的仲裁個案。不過《蘋果》調查發現,鄭上任後仍有參與的三宗仲裁案,不但並非「已完成審理」,她上任時甚至未開始正式審理。鄭未有正面回應該三宗案件屬已公開的六宗個案之內或以外的個案,僅稱已按規定作出相關申報。立法會議...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
五千萬都不用申報,雞碎咁多,挑申條毛。

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2019-5-24 11:14 AM 發表
//鄭今早出席公開活動,記者向她查問早前向行會申報的6宗個案,是否包括報道所指的3宗個案,惟鄭只轉頭微笑,未回應便離開。//

——又唔識聽廣東話?真係超級乞人憎!點解今屆政府,冇個高官似人樣架,救命! ...
因為是九官聽不到人話。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-5-24 08:39 AM 發表
【本報訊】律政司司長鄭若驊去年1月就職,獲特首林鄭月娥特准上任後繼續處理六宗「已完成審理」的仲裁個案。不過《蘋果》調查發現,鄭上任後仍有參與的三宗仲裁案,不但並非「已完成審理」,她上任時甚至未開始正式審理。鄭未有正面回應該三宗案件屬已公開的六宗個案之內或以外的個案,僅稱已按規定作出相關申報。立法會議...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
毒果做得好,肥佬你死梗,西方報條數要找

引用:
原帖由 gossippig0224 於 2019-5-24 11:08 AM 發表

真係假學歷的話,無人報警?
全部都係自己人, 查乜9

https://m.mingpao.com/ins/港聞/art ... 盛被指假學歷-郭卓堅申覆核促撤議員資格

大話精,共賊正苦 毫無誠信

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2019-5-24 11:19 AM 發表

全港市民都愛黨、愛國㗎啦!係黃屎人咁仆街成日搗亂國家之嘛!
我知!口號之嘛,唔明某些人有利益都唔肯講出口,-定係儍的。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]