• 瀏覽: 36,984
  • 回覆: 288
  • 追帖: 2
+7
我估佢協議應該系迫華為上市 華為無上市 佢想控制都吾得

引用:
原帖由 mah49 於 2019-5-24 07:53 AM 發表
做得好,支持
好心西人就唔好用中文啦

引用:
原帖由 silverseven 於 2019-5-24 07:40 AM 發表
侵侵對孟晚舟也說過近似言論
美國已經成為恐怖惡魔,鋪排一年終於表態!

柒朗普誠信已經破產

引用:
原帖由 JohnKimGTR 於 2019-5-24 09:25 AM 發表

雖然明眼人都知老尾對華為的指控全是莫需有,只是心照不宣。
依家柒兩舖竟然不打自招,on Q到自己承認所作所為全是擄人勒索,結黨針對。
講野講太多既下場,鬼拍後尾枕,哈

話人補貼,自己搵納稅人的錢補貼

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2019-5-24 07:45 AM 發表
初步消息:農民對160億的補貼甚不滿意。大豆昨夜收市USD8。21/蒲式耳

侵侵係用華為逼我國重返談判桌,可是他又一次估錯了。
鬼咩~上一次120億好多人都話沒收到
而家又話補160億~真正農民都只覺出口術

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-24 07:22 AM 發表
美國總統特朗普周四(23日)宣布向本土農民作出共160億美元的最新補貼,希望令他們受中美雙方互徵關稅的影響減到最低。特朗...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190524/photo/bkn-20190524020022112-0524_00972_001_01b.jpg?20190524062922

原來美國可以將危害國家安全嘅企業攞嚟作貿易交換條件。

新 ...
係喎,真係好無恥

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-24 07:22 AM 發表
美國總統特朗普周四(23日)宣布向本土農民作出共160億美元的最新補貼,希望令他們受中美雙方互徵關稅的影響減到最低。特朗...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190524/photo/bkn-20190524020022112-0524_00972_001_01b.jpg?20190524062922

新 ...
中國工廠都無比過增加嘅關稅,暫時係美國客人/公司比增加嘅關稅。傻 Trump!!

補貼係唔啱嘅。。。。美國除外。

引用:

新 ...

向美國公司徵稅,再派錢俾選自己的農民。

引用:
原帖由 112Henry 於 2019-5-24 09:35 AM 發表

好心西人就唔好用中文啦
假西人用個西講嘢😂

條柒頭真係講多錯多

BAN HUAWEI 不是國家安全???  仲有唔明甘本完全係美國自己講既?

其實美豆農已經失去中國市場,中國己自己種,應該二,三年內可以自己滿足自己大約80%,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]