• 瀏覽: 37,039
  • 回覆: 288
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-5-24 07:52 發表

浸浸話冇問題吖,我沽左好多
我估佢直情賣空

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-24 07:22 AM 發表
美國總統特朗普周四(23日)宣布向本土農民作出共160億美元的最新補貼,希望令他們受中美雙方互徵關稅的影響減到最低。特朗...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190524/photo/bkn-20190524020022112-0524_00972_001_01b.jpg?20190524062922

原來美國可以將危害國家安全嘅企業攞嚟作貿易交換條件。

新 ...
特朗普呢句話唔止講畀中國人聽,仲係對全世界講。如果邊個唔聽話,就會有同樣後果。
世界要醒一醒。

引用:
原帖由 shr000000 於 2019-5-24 07:47 AM 發表
一間華為, 搞到美國發din😆😂
錯。
華為係美國捉嚟做人質講數。
換句話講,美國唔敢再加稅,所以轉向中國企業開刀。

據IMF周四發表的博客文章稱,該組織研究人員發現,「收取的關稅收入幾乎完全由美國進口商承擔」

侵侵今次仆街了

再次証實所謂『威脅國家安全』既說辭....完全係鳩up~
事實上只係談判策略同籌碼...

慢慢周如果犧牲自己獻比川普,或者可以能救中國

華為問題可在美中貿易協議中解決?
一個危害國家安全野可以咁容易解決?我想佢會講華為歸佢地管系條件之一

160億轉頭又要問返中國攞
也在協議上的支出一部份

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-24 07:22 AM 發表
美國總統特朗普周四(23日)宣布向本土農民作出共160億美元的最新補貼,希望令他們受中美雙方互徵關稅的影響減到最低。特朗...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190524/photo/bkn-20190524020022112-0524_00972_001_01b.jpg?20190524062922

新 ...
又話佢老尾自己科技係最高,
華為點會威脅到佢呀

一係就華為真係科技好過你
唔係就實情七兩鋪講大話

引用:

新 ...
總統既所謂補貼,會否像波叔咁,有排都比唔出?

特朗普慘過巴菜……比中國嬴哂

垃圾美9

叫佢食屎喇

歐美海盜的技倆:布下假局,搶,搶,搶,
海盜即 狠 又白痴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]