• 瀏覽: 37,036
  • 回覆: 288
  • 追帖: 2
+7
華為被老美說成和中國共產黨有連繋,所以要封殺,証據還未看到!
只説任正飛是乜乜所以他創立的公司就一定係中共工具,必定危害老美和其盟友!
但是,老美總統侵侵親自多次說出,他自己同中國共產黨習主席是要好朋友,關係很好,這口供唔通唔係老美總統勾結中國共產黨最高層的証據,既然老美認為和中共有關係的必危害老美和其盟友,同樣道理,老美總統侵侵是會危害老美和其盟友,為何不封殺他?這樣就是民主吧!

貿易戰搞到要補貼農民,美國又贏了

附件

20180806_69921cfd039bd272a01fB5FUAdRZmLf7.png(456.35 KB)

引用:
原帖由 andy1958_1 於 24/5/2019 07:22 發表
美國總統特朗普周四(23日)宣布向本土農民作出共160億美元的最新補貼,希望令他們受中美雙方互徵關稅的影響減到最低。特朗...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190524/photo/bkn-20190524020022112-0524_00972_001_01b.jpg?20190524062922

原來美國可以將危害國家安全嘅企業攞嚟作貿易交換條件。

新 ...
正仆x
呢個年代
絕對係最邪惡既正權

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-5-24 08:13 AM 發表
據IMF周四發表的博客文章稱,該組織研究人員發現,「收取的關稅收入幾乎完全由美國進口商承擔」

侵侵今次仆街了
劫窮損富政府稅收多左,選民全部得罪曬。

引用:
原帖由 silverseven 於 24/5/2019 07:40 發表
侵侵對孟晚舟也說過近似言論
即係用全世界做賭注

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-24 07:22 AM 發表
美國總統特朗普周四(23日)宣布向本土農民作出共160億美元的最新補貼,希望令他們受中美雙方互徵關稅的影響減到最低。特朗...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190524/photo/bkn-20190524020022112-0524_00972_001_01b.jpg?20190524062922

原來美國可以將危害國家安全嘅企業攞嚟作貿易交換條件。

新 ...
貿易戰傾得成,危害美國既華為都會變安全

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 24/5/2019 07:45 發表
美國總統簽緊急狀態令,就像周幽王搞烽火戲諸侯。
建圍牆都出緊急狀態,真的有幾緊急大家心中有數。
說華為危害美國國家安全,根本就是謊言。 ...
咩呀
好多傻仔信架
泛淫同屎……成日質疑質疑
但今次……少少質疑都無

你同柒老吹啦。

攪笑咩?
國家緊急狀態有90日非緊急期, 已經好笑
還用來做貿易談判籌碼?
緊咩急?
美國國民傻架?

引用:
原帖由 starr 於 2019-5-24 10:49 AM 發表

華為遭美國打壓 痛的是蘋果?
美國佬攪你中國嘅華為
咁你中國咪攪番美國嘅apple囉

引用:
原帖由 虎榮 於 2019-5-24 10:48 AM 發表

有!
改過個名,然後,就係我可以,你晤可以。
打橫黎講,咁冇得傾喇

又話尾國唔會補貼產業既,又自己走去打J

果然反共剪貼員本色 ! 支持美狗不斷糧.

欲加之罪 何患無辭

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 24/5/2019 07:55 發表
又出口術,擺明搞華為就係政治打壓。
今時今日美囯人啲手段真係越嚟越嗱渣

...
x 2
同泛淫兩大完老一樣
屈左你先
自己就可以正字打鴨人
掉轉就肯定大x鑊……又十二幻上街抗議

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]