• 瀏覽: 1,317
  • 回覆: 9
除咗原來有潛建,原來有老公,原來有秘撈,原來仲有個仔!點呀大佬?你咁貪心,又唔誠實,點可能仲做得C長?仲要係劣政C長!

引用:
原帖由 家中黃色鞋抽 於 2019-5-24 02:39 AM 發表
除咗原來有潛建,原來有老公,原來有秘撈,原來仲有個仔!點呀大佬?你咁貪心,又唔誠實,點可能仲做得C長?仲要係劣政C長!
點解毛婆靜仲可以做垃圾會已完?
原來有潛建,原來有老公,原來有秘撈,原來勾結外國勢力!
點呀大佬?你咁貪心,又唔誠實,點可能仲唔被DQ架?

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-5-24 08:13 AM 發表
只要識刷777同中央鞋就冇問題啦!
只要識刷美國佬鞋, 同埋在議會做倀雞英就冇問題啦!

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-24 10:32 AM 發表

點呀大佬?你咁貪心,又唔誠實,點可能仲唔被DQ架? ...
不如兩者推上法庭, 攤晒啲證據出黎判, 贊成否?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-24 10:34 AM 發表

只要識刷美國佬鞋, 同埋在議會做倀雞英就冇問題啦! ...
毛二圓有老公仔女一早知啦!鄭C長就唔同喇,唔爆都唔知有老公,仲要犯法,有個仔,仲要裁判員衝突!

引用:
原帖由 家中黃色鞋抽 於 2019-5-24 11:47 AM 發表

毛二圓有老公仔女一早知啦!鄭C長就唔同喇,唔爆都唔知有老公,仲要犯法,有個仔,仲要裁判員衝突!
不相伯仲

引用:
原帖由 藤原佐為 於 2019-5-24 11:12 AM 發表

不如兩者推上法庭, 攤晒啲證據出黎判, 贊成否?
贊成

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-24 10:32 AM 發表

點呀大佬?你咁貪心,又唔誠實,點可能仲唔被DQ架? ...
因為有人選佢又夠票

引用:
原帖由 golfboy 於 2019-5-24 12:50 PM 發表

因為有人選佢又夠票
所以鄭松泰話香港多白痴泰選民囉
https://www.youtube.com/watch?v=JlEZISgw2fQ

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]