• 瀏覽: 16,824
  • 回覆: 112
痴9線

又睇吓 6 月底有幾多航空公司夠膽飛呢款機

叫班美國狗官自己搭返十轉八轉 737 MAX 先啦

想知告老美賠償告成點?

引用:
原帖由 starr 於 2019-5-23 07:23 PM 發表
對于波音公司而言,本周將于德克薩斯舉行的"十國聯合審計會"將異常重要,因為它將決定737MAX客機是否能在年中之前復飛,進而裁決波音公司幾年之內的經營和盈利狀況。

但在會議之前,和波音"同穿一條褲"的美國聯邦航空管理局卻開始莫名其妙地陰陽怪氣,稱"埃航空難后的尷尬情況應該避免再度發生",而所謂的"尷尬情況"實際上就是指中國民航局(CAAC)在連續兩次空難之后,在全球範圍內首先停飛737MAX ...
今後要避免這種行為?
意思 你老尾d機仲想跌?

引用:
原帖由 果個幼小的腋下 於 23-5-2019 07:24 PM 發表
FAA= piece of crap
FAA = Fxxk A Arxe

已經跌咗兩隻落地,然後先至叫停,咁都仲唔係俾足面?

因為死的不是老糜的國民,所以賴中國。中國就是不想死幾百國民

引用:
原帖由 foxhode 於 2019-5-23 09:55 PM 發表
樓主,不如叫的黃4泛民坐波音737Max,還佢地美爸一個公道
將有份參加乜乜逰行班PK送上波737乜屎飛去老美。塵神棍要頭等位的。

引用:
原帖由 秋鈺 於 2019-5-23 07:45 PM 發表
美國整華為, 阿爺就整波音。看誰損失大。阿爺整波音有理有據, 而美國整華為就輸理據。
老尾整人打人從來唔需要理據
中國夠強大+有核武
唔係老尾一句懷疑你有大殺傷力武器已經可以出兵

老尾已經發瘋了!

引用:
原帖由 秋鈺 於 2019-5-23 07:45 PM 發表
美國整華為, 阿爺就整波音。看誰損失大。阿爺整波音有理有據, 而美國整華為就輸理據。
中國有無派王毅環遊幾十個國家叫人停用737MAX呀,
你老美臭西派條肥懵L窮到老周遊列國唱衰華為就得

引用:
原帖由 s1no 於 2019-5-23 11:07 PM 發表
叫班美國狗官自己搭返十轉八轉 737 MAX 先啦
應該架空軍一號換737 MAX啦

兩單空難,死左幾百人,連賠償都唔駛
仲可以厚顏無恥去講呢D說話。。。

引用:
原帖由 RicksLo 於 2019-5-23 11:27 PM 發表

中國有無派王毅環遊幾十個國家叫人停用737MAX呀,
你老美臭西派條肥懵L窮到老周遊列國唱衰華為就得
美國用一國之力來打壓一間企業, 史上少見, 這說明美國已黔驢技窮了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]