• 瀏覽: 16,774
  • 回覆: 112
引用:
原帖由 ussob 於 2019-5-23 09:39 PM 發表

FAA係xuck xsshole xmerica!
笑咗。。。

唔賣飛機俾中國咪得羅

大陸已經向波音索賠啦,應該唔會再用737

痴膠花的嗎?

老尾極權自大兼無知

引用:
原帖由 秋鈺 於 2019-5-23 07:45 PM 發表
美國整華為, 阿爺就整波音。看誰損失大。阿爺整波音有理有據, 而美國整華為就輸理據。
公道....

你喺老美飛飽佢, 冇人阻止你. 

引用:
原帖由 starr 於 2019-5-23 07:23 PM 發表
對于波音公司而言,本周將于德克薩斯舉行的"十國聯合審計會"將異常重要,因為它將決定737MAX客機是否能在年中之前復飛,進而裁決波音公司幾年之內的經營和盈利狀況。

但在會議之前,和波音"同穿一條褲"的美國聯邦航空管理局卻開始莫名其妙地陰陽怪氣,稱"埃航空難后的尷尬情況應該避免再度發生",而所謂的"尷尬情況"實際上就是指中國民航局(CAAC)在連續兩次空難之后,在全球範圍內首先停飛737MAX ...
姐係話,波陰造呢款機係預期中國購買果批先整九的機自動失靈,依家試驗1,2次時就被中國發現美國減華陰謀,咁梗係中國首先停發唔啱啦,你老味點對得住老美決策局呀!

佢滷尾要避免既行為, 罄竹難書   

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-5-23 07:29 PM 發表
咁專橫霸道嘅說話都講得出,佢老美真係完全放棄個假面具。
美國係橫蠻霸道無惡不作嘅代名詞

我憎過共產黨,曾堅信幫鬼佬打杖會令世界變得更好,但錯了,殺進別人國家只係為了石油資源同霸權,現在我好愛國愛民族,而加發現共產黨的方向好好,共產黨真的洗心革臉,強大了。以前唔信美國會有落幕一天,而加睇到不出20年,美國必定變了第二還繼續跌下去!美國除了週圍搞戰爭外根本沒有第二途徑去穩固霸權,但中俄加上越來越多小國反臉了,遲早美軍都要回歸美國本土!!不能再佔領各國了

科技戰, 波音係其中一個炮灰

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-5-24 12:04 AM 發表

邊個敢揸主意重新復飛,  正如當時邊個敢堅持唔停飛 ??
其實中國第一個宣布停飛,其他國家先夠膽跟

得罪波音,即係得罪美國,一般國家根本唔夠膽

以前全世界都跟FAA決定

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]