• 瀏覽: 13,057
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
+14
汪!汪汪汪!

好想知究竟華為產品入邊有邊樣嘢係自主研發???

附件

7e3871e736d12f2e08f901c741c2d562873568e9.jpg(212.57 KB)

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-5-23 06:51 PM 發表
機殼!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-5-23 06:51 PM 發表
華為有一堆自研,只係性能不如美國,但你美國殺不死呀

請東芝唔好投資中國

呆仔水軍柒完P記仲唔夠,仲要柒多鑊。

引用:
原帖由 30678426 於 2019-5-23 06:39 PM 發表
日本東芝公司今(23)日表示,目前已暫時停止對中國華為公司的出貨,以回應美國政府把華為列入出口管制黑名單所採取的措施。...

看來是先暫停看自身提供商品有多少美國技術授權吧?
完全沒有美國技術的應該後續還是能提供,
不過也很慘

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/120490/3830226 ...
點解你每次貼嗰d都係假新聞?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-5-23 06:53 PM 發表
呆仔水軍柒完P記仲唔夠,仲要柒多鑊。
聽講華為唔識自研

附件

2d42b4315c6034a8c028b8c2c513495408237616.jpg(137.59 KB)

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-5-23 06:55 PM 發表

點解你每次貼嗰d都係假新聞?
佢唔貼假新聞,那有🐶餅開飯

台仔唔好再出假新聞啦
要出既係台灣出 咪再搞亂香討

美狗一直想侵略世界

搞掂中國 戰略上地埋上資源上
已可成功了大半 所以一直用外交手段獨立中國
話中國冇民主 但又同冇民主的沙地做盟友

仲有不斷侵害有石油生產的國家
伊朗伊拉克委內瑞拉 無一倖免
殺人放火金腰帶攞正牌

搞掂之後 就會對付自己盟友 因己沒有利用價值