• 瀏覽: 39,961
  • 回覆: 638
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-5-23 02:38 PM 發表
呢位慈雲山跌打師傅果然非常愛祖國,
居然在自己跌打館出動掛大橫額撐中國+向美國客「徵稅」????
但被好多網民話佢已經犯左法要告9佢?????
你覺得佢有無犯法呢????
定係痴線??????

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1006630-香港-【維港會】慈雲山跌打館掛橫額 ...
吓?犯咩法
我都想知啲仆街漢奸走狗賣國賊話佢點犯法
啲醫生不嬲自己定診金
你唔鐘意咪唔好去
等睇啲仆街講犯咩法

美國加9我地中國貨品稅25%
班洋奴又唔出聲勸佢主子話佢犯法0既?

香師父,我敬重你

反正唔會有美國人睇跌打,表個態姐 

犯咩法?唔比加價?

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-5-23 02:38 PM 發表
居然在自己跌打館出動掛大橫額撐中國+向美國客「徵稅」????
定係痴線??????

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1006630-香港-【維港會】慈雲山跌打館掛橫額 ...
有咩問題?  想加 某d人價都吾比呀?  平等   點平等呀!?  美國養咁狗歧視中國人   又吾講平等?

陳真再現

孩子 這是你的家
庭院高雅
古樸益顯出風貌
大號是中華

誰敢 進住你的家
孩子 趕走他
不計他鼠摸狗盜
要似你祖先
盡一心為了這國土
把鮮血灑

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-23 02:45 PM 發表
係咪涉及歧視呢
問得好!不過香港冇反歧視"國籍"條例

加價都唔比?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-23 02:47 PM 發表
盲共ON9無極限
呢句算吾算歧視中國人?

引用:
居然在自己跌打館大門口出動掛大橫額撐中國+向美國客「徵稅」????
系佢醫館睇跌打的美國佬要加徵「大額關稅」????
真的嗎?????
真的會有美國鬼佬去你爛鬼慈雲山跌打佬醫館睇跌打嗎???
定係痴線??????
on 7 9嗎??????:smile_41 ...
多9餘????
鬼佬邊會信/睇你爛鬼跌打佬丫????
真係痴線????

收關稅?
引用:
居然在自己跌打館大門口出動掛大橫額撐中國+向美國客「徵稅」????
系佢醫館睇跌打的美國佬要加徵「大額關稅」????
真的嗎?????
真的會有美國鬼佬去你爛鬼慈雲山跌打佬醫館睇跌打嗎???
定係痴線??????
on 7 9嗎??????:smile_41 ...

on9 真係無抵線

柒毛就話要表忠啫,間爛鬼跌打官又表乜鳩呢,
有錢分咩?還是造新聞呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]