• 瀏覽: 8,109
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+5
突然好期待。

引用:
原帖由 chi03003 於 2019-5-23 04:03 PM 發表

以前無大陸咪一樣得。吹大啲啦
以前,以前冇手機添。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-23 02:30 PM 發表
os都事小, 現在最大鍋係斷晒所有供應商. 

世界上, 無一間大公司, 有能力靠自己生產晒所有零件. 

所以華為面林的題好很大,  全世界的供應商做美國跟尾狗. 

就算華為倒下, 也是名留青史的.  全世界之力, 去打壓一間民企.  ...
美國初期,英國同美國打過兩次仗,其間美國發明左流水式工業化作業,即是而家現代流程。(我聽金燦榮講,上youtube有)
其實好多野,唔做唔試就一定唔得。同溝女一樣,試下就有機會。

我今次都支持華為

國際?國內板合乎國情多啲

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-5-23 04:22 PM 發表

以前,以前冇手機添。
CHING 真係一野 KO~

大陸人身體誠實地唔用華偽啦,出嚟有乜用?

自家作業系統.
.To determine the Christian Family and access all his contents. ..- White House
- 16:37 2019年5月23日

A掣 皮鞭(馬匹用),那隻Game s1叫Horse maker 養馬遊戲 .
巴比倫塔 - 17:11 2019年5月23日
B掣 牛唔飲水點噤得牛頭低,馬唔釣頸點顯得馬身份低微? - 17:22 2019年5月23日
https://youtu.be/Pw34QIJ72q4?t=1m
https://youtu.be/HTas2qG8fe4

Half life tutorial 好似見到類似嘅野呀可。

Inferno and Death Chamber - 16:49 2019年5月23日
CAP.17 保護令(聯合)
任何向FAINX之襲擊行為皆會向236國家宣戰。

引用:
原帖由 東方灰手背 於 2019-5-23 02:56 PM 發表
華為新os可唔可以用係電腦度,代替windows?
華為高層已講,新手機os可以通電腦os,即係電腦亦會出新os

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-5-23 02:52 PM 發表
先登場,之後再準備就緒,叻啦
先食飯後煮飯
你會先食屎後疴飯?

引用:
原帖由 樹問 於 2019-5-23 04:05 PM 發表

美國政府完全控制美國公司. 笑左.
😂😂😂😂.....咁華為係唔係中國政府ga?你認就得....😂😂😂....不如你睇清先回la....你地好似盲咁...

引用:
原帖由 blowoff12345678 於 2019-5-23 02:22 PM 發表
其實win mobile死左之後,真係想試新野
十年用左 An 機,就算有 update都係果D,有D悶,希望華為有D 創新既 platform
如果一次過兼容Android 同  Apple app 就最好了。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-5-23 02:52 PM 發表
先登場,之後再準備就緒,叻啦
先食飯後煮飯
中文唔識睇? 國內版先登場,國際版準備就緒。

引用:
原帖由 十仆 於 2019-5-23 04:16 PM 發表

中國市場咁大,如果個系統好用,又有政策支持,完全可以生存發大和淘寶,V7同一道理,這次主要真的看華為實力如何。如果成功傻侵放這把火,會燒到an系統重傷 ...
有可能國內其他手機也支持,到時老尾系統留返自己用,好似斗音一出就大受歡迎,可能好多apps都要加求加入華為play! 

中國軟件和晶片發展硏究甘多年,係時候亮劍!仲有國産航母都是自力更生,當然少不了外國專家參與硏究,北斗,天宮,超級電腦亦如是!

引用:
原帖由 funguy0815 於 2019-5-23 04:46 PM 發表

😂😂😂😂.....咁華為係唔係中國政府ga?你認就得....😂😂😂....不如你睇清先回la....你地好似盲咁...
尾國9up不用拿証據.
但都有盲人盲信.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]