• 瀏覽: 45,790
  • 回覆: 293
  • 追帖: 2
+5
見到老美日日俾中國玩真係好好笑

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-5-23 04:20 PM 發表

想信有唔少証據嚮手,但要等好時機出 ! 好似而家咁 🤭
有就一早擺出來啦,現時還不是好時機?

引用:
原帖由 paoon 於 2019-5-23 04:18 PM 發表

周恩來同鄧小平的智慧,永不做阿二,要做阿三。

習近平不跟鄧公路線,自招滅亡。
而家就係三國時代, 大家各懷鬼胎, 畀人踩嗰個, 其他會踩多幾個, 死淨嗰啲 再.鬥過

引用:
原帖由 40342 於 2019-5-23 04:21 PM 發表

講得呢句,已經唔使討論下去,因為你完全不明I T。
好似當年偷Cisco一樣,唔會去到冇灣轉。最多罰鑊金 💷💸💷💵

郭台銘選台灣省領導人, 
口號主打經濟... 
如果有生意唔做? 
佢唔駛選 LU... 

台灣省同胞好波

有間廠跟本為華為而建設,老美出口就停工,損失邊個賠先。

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-23 02:45 PM 發表
最後台灣救了大陸
邊個都好,中國/台灣都係中國人,兩兄弟搞政權,害左兩國人民正常交流。

台積電好嘢,交批次貨比華為,華為都唔敢出聲,否則底牌會被美國發現。

引用:
原帖由 james@zeta 於 2019-5-23 04:24 PM 發表

好似當年偷Cisco一樣,唔會去到冇灣轉。最多罰鑊金 💷💸💷💵
不要再說這些無意義的說話,歷史上除了原創者之外,那一個不是循前人的足跡走過去,美國、日本都一樣,到香檳大廈看看早期的日本相機吧。

引用:
原帖由 40342 於 2019-5-23 04:29 PM 發表

不要再說這些無意義的說話,歷史上除了原創者之外,那一個不是循前人的足跡走過去,美國、日本都一樣,到香檳大廈看看早期的日本相機吧。
咦 ! 相機同好 📸 

引用:
原帖由 refugee 於 2019-5-23 02:53 PM 發表

但港人從來唔當大陸同胞係一家人,助紂為虐咁聯同美國政權去打壓華為一啲都唔手軟
淨睇香討都知
想華為死的中國香港人數目唔小得過西人
杜文賊係表表者

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-5-23 02:27 PM 發表
假消息啦

之前任總末吹到好大,話有自已晶片

原來要人代工架
冇錯啦,吹自己識煮飯,原來唔識種米。

引用:
原帖由 智若愚 於 2019-5-23 02:54 PM 發表

漢奸不代表所有港人
只代表少數香港人,還望下介立法會選舉犯民忡有幾多票

想變中興2.0

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]