• 瀏覽: 52,749
  • 回覆: 695
  • 追帖: 2
+26
引用:
原帖由 joe_lo 於 2019-5-23 01:05 PM 發表
唱歌

https://www.youtube.com/watch?v=Efmp9cquMfQ
少林功夫加唱歌跳舞

有無得諗?

建議派777去幫侵侵奶JJ

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-5-23 01:54 PM 發表
中國大把青草拿去鬥
你唔練功,又偷懶

無錯,等於美囯農民自殺一樣,非必要,唔好咁做。
自己無咗錢賺,但人哋無咗條命。

@一個飯煲三個蓋
引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-5-23 01:51 PM 發表

但呢幾日我睇香討聽班愛國師兄講,禁售等如供應商失去了訂單,供應商會死先喎

係香討 集體打J都嚇死美國

傳媒報告中國很多政策都是針對自已長遠經濟發展。中國企業家練好基本功。港商話盡量減少損失。

中國「拖」、「捱得」。
trump trump 捱唔到連任,甚致年底前已比人拉下馬因四方八面樹敵。

new long March 新長征

先限制稀土出口,使稀土價格升5倍,同時減債停買債改儲備用黃金。之後停止及賣出美資公司股份,再去中東支持反美教派取回伊拉克石油。

唔洗擔心,美囯咁多「本土 G」,無有怕。
引用:
原帖由 wai61886 於 2019-5-23 01:56 PM 發表
禁止輸出北姑去美國

中國係稀土大國,可以限制稀土出口...

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-5-23 01:51 PM 發表

但呢幾日我睇香討聽班愛國師兄講,禁售等如供應商失去了訂單,供應商會死先喎
係lor, 大陸冇武器都打足成年, 逆差又新高
大陸真係流

美國d炮咀幾勁

某些千禧年末日論現上混合貿易戰。旨在騙人財色

引用:
原帖由 kee07 於 2019-5-23 01:54 PM 發表
在香討鬧爆老美
成班香討大軍日日都講到中國如何佔晒上風,根本不存在老尾欺人太甚呢回事!

引用:
原帖由 牙擦蘇 於 2019-5-23 01:55 PM 發表

原來老美唔收,而家要去納碎國
強制送過去,理拒收唔收班,美國有本事用炸彈炸死晒都沒問題,相信班黃屍可以死係美國人手上,也會感到好幸福。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]