• 瀏覽: 8,016
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 necok999 於 2019-5-23 16:04 發表

犯政治野先係政治犯。而家政府又唔係告兩隻狗政治罪。都唔明何為政府犯。得佢地自己吹

不過兩隻狗令想移民既人知道
有錢你移民去德國
無錢去德國叫難民就可以 ...
唔緊要,德國人鍾意將刑事罪行理解成政治迫害乃其自由,不過希望德國唔好兩重標準,收埋其他「政治犯」。

引用:
原帖由 Mr.T8 於 2019-5-23 17:05 發表

列根連蘇共都搞,會驚鄧公?你是否在虛幻中?
六四事件就係佢搞出嚟,不過提早發難,西藏地區配合唔到,搞唔死中共。
列根唔驚鄧,一百萬個崇美洋奴,仲唔係蝗蟲?

引用:
原帖由 alpha9373 於 2019-5-23 04:24 PM 發表

估唔到馬兄都會畀人挑機
條友傻傻地,9 唔搭 8, 不過真係心情好,嘛同佢玩吓!條友我可能唔知係邊個帖串過佢,尼報仇!無啦,我通常有心情就玩下,無心情嘛黑名單囉!

引用:
原帖由 Mr.T8 於 2019-5-23 05:05 PM 發表

列根連蘇共都搞,會驚鄧公?你是否在虛幻中?
自己睇歷史啦!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-5-23 01:55 PM 發表

比較自私,想知道,當年佢啲隊友,生活好,定係佢嘅生活好?

佢是不是,投奔自由,得到美好生活呢?

你呢?師兄,點樣發大財架,可以分享嗎?真係乾乾淨淨?真係黨同路人?

定係養肥左,秋後算帳?

愛國愛黨冇問題,出錢出力冇問題,抄家,又制唔制啊?

千其唔好講唔會!利用完,返轉頭咬你,時常都有!!

要建設嘅時候,外鄉人入北京囉,建設完啦喎,梗係趕走啦,唔係以為會比火車票啊!?

講佢嘅道理,講 ...
你講美國

支持馬兄 !

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 12:38 PM 發表
德國中意庇護嘛,香港政府應該列張單俾德國,你中意幾多都有,基本上泛民死硬有二萬人,你德國中意,我地包機送俾你!
So9rry, 嗰兩件唔係政治犯,佢哋只係難民

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 12:45 PM 發表

當時列根嚇到都唔敢應,鄧公咁就將老美假面具揭開!網球手你就要,話乜野人權,俾一百萬就唔敢要!
注:後來胡娜都以生意人身份返過中國
1978年至今,點止一百萬人去美國。貪官家屬,富二代,官二代,加加埋埋超過一百萬。

Del

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 05:47 PM 發表

條友傻傻地,9 唔搭 8, 不過真係心情好,嘛同佢玩吓!條友我可能唔知係邊個帖串過佢,尼報仇!無啦,我通常有心情就玩下,無心情嘛黑名單囉!
支持馬兄出帖,加油

引用:
原帖由 ononkaycourt 於 2019-5-23 06:44 PM 發表

So9rry, 嗰兩件唔係政治犯,佢哋只係難民
正確嚟講,呢兩條蛋散係假難民

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 03:43 PM 發表

有版,下次搞一次掟磚,但千奇唔無掟傷人,跟住要坐係度等警察拉,之後就保釋,跟手坐飛機去德國,搞掂!
等保釋都要個黃官識做

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-5-23 02:03 PM 發表

簡單啲啦,你邊行㗎?你乾乾淨淨?

當然你可以唔答,但你亦都唔可以否定我講嘅嘢!!
相信無人會否定你講嘅嘢,中國五千年歷史,發生過你講嘅呢啲有幾出奇? 唐太宗李世民玄武門之變殺光兄弟,不是一樣受萬人敬仰?邊個國家政府冇用過黑暗手段?重點係有沒有為人民做嘢。見到近年整體中國人民嘅生活情況改善,國力日益增長,我覺得佢走啱路亦做到野。

你自私冇問題,我都自私唔會捐晒自己身家(亦冇乜),不過表達一下愛國,支持自己國家,我唔會吝嗇囉!

唔幫手都冇問題,唔好做帶路黨,掉轉槍頭幫敵人搞搞震就得了。你家人過身,斷估你唔會開香檳慶祝掛!

同意政府應該包機送班黃屍難民過去

馬兄,

有些異見人仕入來講風涼話,

(1)異見本土又走唔甩的最弱智,搞亂自己地方,on9至極!

(2)異見的回流人仕最黑心,
若中港真的大亂,牠們就逃之夭夭,關人L事便回去移民的理想國去!

香港討論區已經成為世界華人討論區,
什麼人都有!

希望進來的華人,
最少有顆中國心,

馬兄出的帖就是照妖鏡,
係人係鬼即刻現形

.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]