• 瀏覽: 7,985
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
德國中意庇護嘛,香港政府應該列張單俾德國,你中意幾多都有,基本上泛民死硬有二萬人,你德國中意,我地包機送俾你!

菩提本無樹 明鏡亦非台
本來無一物 何處惹塵埃
馬兄新帖,留名支持👍

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 12:38 PM 發表
德國中意庇護嘛,香港政府應該列張單俾德國,你中意幾多都有,基本上泛民死硬有二萬人,你德國中意,我地包機送俾你!
當時列根嚇到都唔敢應,鄧公咁就將老美假面具揭開!網球手你就要,話乜野人權,俾一百萬就唔敢要!
注:後來胡娜都以生意人身份返過中國

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 12:38 發表
若德國照單全收就.....皆大歡喜!
泛民應高興,全港市民燒晒炮仗喇!

留名學嘢

所謂「政治犯」必須留在本國才會是媒體焦點、聲量最大。一出國門,除了剛開始還有新聞熱度,到後來幾乎都前途無亮了。

馬兄,頂頂頂你 謝謝分享!

叫佢哋過到去德國嗰邊講嘢都要大大聲 ,唔好笠水呀

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 12:45 PM 發表

當時列根嚇到都唔敢應,鄧公咁就將老美假面具揭開!網球手你就要,話乜野人權,俾一百萬就唔敢要!
注:後來胡娜都以生意人身份返過中國
比較自私,想知道,當年佢啲隊友,生活好,定係佢嘅生活好?

佢是不是,投奔自由,得到美好生活呢?

你呢?師兄,點樣發大財架,可以分享嗎?真係乾乾淨淨?真係黨同路人?

定係養肥左,秋後算帳?

愛國愛黨冇問題,出錢出力冇問題,抄家,又制唔制啊?

千其唔好講唔會!利用完,返轉頭咬你,時常都有!!

要建設嘅時候,外鄉人入北京囉,建設完啦喎,梗係趕走啦,唔係以為會比火車票啊!?

講佢嘅道理,講佢嘅法律,地產霸權,佢想嘅,你隨時賴嘢喎?

講佢嘅道理,講佢嘅法律,你開間廠,剝削中國人民,佢秋後算帳,咁點呢?

秋後算帳四隻字,根本已經玩到爐火純青!!

你的資產,在大炮嘅攻擊範圍,佢有需要,講下道理,講下法律,你副身家,隨時都可以收返!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-5-23 01:55 PM 發表

比較自私,想知道,當年佢啲隊友,生活好,定係佢嘅生活好?

佢是不是,投奔自由,得到美好生活呢?

你呢?師兄,點樣發大財架,可以分享嗎?真係乾乾淨淨?真係黨同路人?

定係養肥左,秋後算帳?

愛國愛黨冇問題,出錢出力冇問題,抄家,又制唔制啊?

千其講唔會!利用完,返轉頭咬你,時常都有!!

要建設嘅時候,外鄉人入北京囉,建設完啦喎,梗係趕走啦,唔係以為會比火車票啊!?

講佢嘅道理,講佢嘅 ...
你想我回你,宜家回囉!咁多問題,已經自問自答了!算了吧,大家係香土各自流連,可必一定要搞到你死我活呢!

引用:
原帖由 horse2014 於 2019-5-23 02:01 PM 發表

你想我回你,宜家回囉!咁多問題,已經自問自答了!算了吧,大家係香土各自流連,可必一定要搞到你死我活呢!
簡單啲啦,你邊行㗎?你乾乾淨淨?

當然你可以唔答,但你亦都唔可以否定我講嘅嘢!!

拍到碼頭,歌功頌德,勢色唔對,你走唔走啊?

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-5-23 02:03 PM 發表

簡單啲啦,你邊行㗎?你乾乾淨淨?

當然你可以唔答,但你亦都唔可以否定我講嘅嘢!!
你幾高?

del

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-5-23 02:05 PM 發表
拍到碼頭,歌功頌德,勢色唔對,你走唔走啊?
你係男人定女人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]