• 瀏覽: 1,668
  • 回覆: 22
咁仆街嘅雞蟲,抵打。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 12:32 PM 發表
今日(23日)凌晨零時32分,一名46歲姓范女子在灣仔駱克道鳳樓林立的富士大廈一個單位內,遭一名男子用手機偷拍,女事主偕

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190523/photo/bkn-20190523013152910-0523_00822_001_01b.jpg?20190523111627

咁鬼老!!有乜好影??自我宣傳似的~

新 ...
灣仔駱克道鳳樓林立的富士大廈⋯⋯⋯名不虛傳賣淫之都香港⋯⋯⋯

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 12:36 PM 發表

唉,香港雞蟲!!
支持
呢D人渣同埋日本雞蟲一齊俾人打獲甘啦
.

而家d人咩都偷拍架啦

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-5-23 12:35 PM 發表
咁仆街嘅雞蟲,抵打。
咪就係

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-23 12:32 PM 發表
今日(23日)凌晨零時32分,一名46歲姓范女子在灣仔駱克道鳳樓林立的富士大廈一個單位內,遭一名男子用手機偷拍,女事主偕

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190523/photo/bkn-20190523013152910-0523_00822_001_01b.jpg?20190523111627

新 ...
仆街46仲出嚟同D妹妹仔爭食,無淫性㗎

有飛田新地唔去走嚟富士。。。

「本土」最鍾意偷拍打飛 G
引用:

新 ...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]