• 瀏覽: 2,847
  • 回覆: 52
《華爾街日報》引述消息報道,美國正考慮擴大中國企業的黑名單。報道指,美國商務部正考慮是否把其他中國企業...

把出口中國貨到美國的中國企業都列入黑名單,中美就不用談判了。

新聞來源連結:
http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-con/NOW.942836/popular-news

唔好成日傳,有種就即刻落實

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 23-5-2019 10:33 AM 發表
《華爾街日報》引述消息報道,美國正考慮擴大中國企業的黑名單。報道指,美國商務部正考慮是否把其他中國企業...

把出口中國貨到美國的中國企業都列入黑名單,中美就不用談判了。
.....
在太平洋中線設禁區,中美兩國貨船不得跨越

斷交啦

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-23 11:09 AM 發表
睇下3億市場傷定14億市場傷以其人之道攬炒又睇下誰更傷
話唔準大陸報復
唔可以black list 美國企業

14億市場 vs 3億市場

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-5-23 12:03 PM 發表

在太平洋中線設禁區,中美兩國貨船不得跨越
我之前都同fds講
繼續玩大陸會搵永利開刀先
澳門續賭牌咁開心???

其實中國冇簽恊議算執身彩,簽左真係禁住打,雖然而家都係

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-5-23 12:11 PM 發表
14億市場 vs 3億市場
我估玩大陸會搵永利開刀先
澳門續賭牌續得咁開心???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-23 12:13 PM 發表

我估玩大陸會搵永利開刀先
澳門續賭牌續得咁開心???
Wynn + Sands + MGM + Paris人

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-23 12:14 PM 發表

美國搞大陸,唔會搞澳門的
我估姐
咁續牌.........好多變數架

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-5-23 12:14 PM 發表

Wynn + Sands + MGM + Paris人
續牌既野.........好多變數架ma

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]