• 瀏覽: 27,003
  • 回覆: 428
+29
引用:
原帖由 誰事誰非2015 於 2019-5-23 11:01 AM 發表
開間公司専搞磗才移民!有無得做?
幫中國大陸市民搞移民,生意做到停唔到,因為每個大陸人都渴望離開中國

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2019-5-23 11:08 AM 發表
英文有一個形容詞叫『Fuxking chicken』來形容呢兩條友都便宜咗佢,影衰曬全世界嘅男人, 今後唔夠膽同人講我來自香港😡
Man with no balls, fucking chicken shit 同fucking coward 皆可

引用:
原帖由 沈小C 於 2019-5-23 09:28 AM 發表

講得太對
講得太對,得覺收容黃畜兩隻,以後唔使返來,老豆老母死都唔好返啦

德國衹係當佢地係難民 !
唔知德國難民有無行街紙..

我讀得書少 其實 寧為玉碎,不為瓦全 係點解呢?

引用:
原帖由 Beebbb 於 2019-5-23 11:11 AM 發表
我讀得書少 其實 寧為玉碎,不為瓦全 係點解呢?
呢兩句太深啦!我哋學識無畏無懼點解先啦!

天琦身先士卒帶頭衝,認罪坐六年有擔當...
反之台仰如龜公縮在對面馬路..俾阿姐不恥鬧佢..

https://www.youtube.com/watch?v=lTYnBuZTKuc

起初重有人同我講依兩條友係鬼,點知真係重有人為香港而又無錢收走去掟磚頭重要走佬!笑𨳊死香港無㗎啦咪𨶙阻𨶙住人加租揾食啦。

佢地被德國庇護
變相鼓勵示威者要暴力示威,要有流血衝突
搞大咗件事就棄保潛逃
仲可以拎外國居留權

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-5-23 11:13 AM 發表
天琦身先士卒帶頭衝,認罪坐六年有擔當...
反之台仰如龜公縮在對面馬路..俾阿姐不恥鬧佢..

https://www.youtube.com/watch?v=lTYnBuZTKuc
湖北仔咪又係話自己係跟人嘅⋯ 只不過冇條狼養咁低賤啫! 做大佬做到咁,真係唔夠低9能都唔會跟佢

兩條契弟認屎認屁 都係想令以後搞運動嘅人冇得保釋著草啫

搞港獨D垃圾走晒仲好!香港會好好多!入境處日後唔好比佢再入境呀!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-5-23 11:11 AM 發表

Man with no balls, fucking chicken shit 同fucking coward 皆可
Specil Administrative Region of People's Refucking of Chx-na

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]