• 瀏覽: 27,027
  • 回覆: 428
+29
引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-23 09:50 AM 發表

代價…一世流亡父母親人有事不能探望 百年歸老也不能送終
有D咁樣仔,唔死都⋯

香港有政治難民 ,這是遲早的事。日後,可能會有更多的澳美歐的國家會接收香港政治難民。唉唉......想不到香港變成這樣。

走得more 無鼻哥 😂
傻仔留返香港坐監啦
之前說好的公民抗命呢?
詐病,著草乜都有,話唔怕拉唔怕鎖 只不過係口號,香港人,醒未呀

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2019-5-23 10:07 AM 發表
示威者內訌 黃台仰叫人衝自己唔郁遭圍攻
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20161106/bkn-20161106202200106-1106_00822_001.html

識玩的大師

玩傻仔...
只怪班傻仔自己㭍

其實唔洗理呢兩個暴徒,由佢地自生自滅,失去咗利用價值,德國會庇護佢地一世 ? 
這兩人由走佬開始,已經自絕於中國,永遠衹能在外漂泊,沒根沒蔃,最後潦倒街頭鬱鬱以終..

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-5-23 09:13 AM 發表
滾出去就好..........幾多個都不是問題..........!! 
對!所有漢奸走狗半個都嫌多要佢地⋯⋯滾出中國!

引用:
原帖由 boyz2009 於 2019-5-23 10:50 AM 發表
香港有政治難民 ,這是遲早的事。日後,可能會有更多的澳美歐的國家會接收香港政治難民。唉唉......想不到香港變成這樣。
咪係!咁多開口埋口講民主公義嘅垃圾,殺人放火,姦淫擄掠,掟磚襲警,弒父母,殺妻兒嘅逃犯,都一律叫政治犯咁反智!

香港民主路遙遙無期

德國專收被害妄想症的精神病人

犯法後落慌而逃暴民講民主

開間公司専搞磗才移民!有無得做?

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-5-23 11:01 AM 發表

只得3年政治庇護……往後又如何
要有儍閪跟去掟同坐監先得

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-5-23 08:45 AM 發表
【本報訊】旺角騷亂案被控暴動罪的本土民主前線前召集人黃台仰及成員李東昇,棄保潛逃近一年半後,首次現身接受外國傳媒訪問,證實他們去年5月已獲德國給予難民保護,希望引起各方對港府修訂《逃犯條例》的關注。外媒及人權組織形容這是首次有港人因在香港受政治迫害獲西方國家庇護,反映香港自由受中國侵蝕,國際社會對香...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
黃台仰李東昇識著草 ~ 真心覺得佢地好威威
其他坐監個D, 真心係豬西

法官都比晒條生路你地走! 開晒全球先例, 暴動罪都可以離境可以出國, 明比晒機會你地走, 你班友都唔走, 係咪豬西? 你地自己講啦

英文有一個形容詞叫『Fuxking chicken』來形容呢兩條友都便宜咗佢,影衰曬全世界嘅男人, 今後唔夠膽同人講我來自香港😡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]