• 瀏覽: 26,975
  • 回覆: 428
+29
示威者內訌 黃台仰叫人衝自己唔郁遭圍攻
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20161106/bkn-20161106202200106-1106_00822_001.html

識玩的大師

玩傻仔...

快撚d走晒佢唔好番黎。好行唔送。佢地行既路不外乎係王丹以前條舊路,一路都係外國靠唱衰搵食

兩條賤種去德國做流浪野狗, 祝佢哋早日客死異鄉

引用:
原帖由 liberale 於 2019-5-23 09:23 AM 發表

英治香港,收容難民。
共治香港,輸出難民。
見證香港墮落。
佢真係難民咩? 係爛民。

引用:
原帖由 Aukei23 於 23/5/2019 10:11 AM 發表
兩條賤種去德國做流浪野狗, 祝佢哋早日客死異鄉
佢哋兩個以為自己好靚仔有型,個樣樣衰又溝唔到女果啲柒頭

香港真係好撚多犯咗法嘅南亞人
快啲去德國尋求庇護

黃人出路

引用:
原帖由 hotsummer77 於 2019-5-23 09:53 AM 發表
「在申請會面中,他向德國官員力陳香港政府對他的檢控具政治動機,他被人跟蹤,母親也收到警告稱如他繼續政治活動將會被擄返內地。」

港府要判刑,已可以直接在港將二人收監,何須大陸暗中派人跟蹤,再將其擄返內地?這兩個無賴為左申請做政治難民,亂咁作故仔誣陷國家,真係一大恥辱! ...
自從㩒釘健事件後,呢D故仔邊有人信架,成日老作D嘢陷害對家,同依家美國手門一樣,所以泛民班友來自邊度,有目共睹!

你兩條L樣就甩難啦!講埋啲風涼話

引用:
原帖由 liberale 於 2019-5-23 09:23 AM 發表

英治香港,收容難民。
共治香港,輸出難民。
見證香港墮落。
一針見血!

引用:

英治香港,收容難民。
共治香港,輸出難民。
見證香港墮落。
你覺得收容好過輸出?

黃人幾得意wor,收容冇貢獻ga越南人,犯法ga南亞人係好事,但反對香港人後代來香港住

希望拉🏴‍☠️萬歲

外國又介入中國事務!這是鼓勵他人反中亂港行篇為

成日扮到好正義撚,出左事著草, 最好冇返hk
引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-5-23 08:48 AM 發表
甚麼人講出來也有討論的空間,唯獨此等叫人衝自己鬆的人渣沒有資格去討論

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]