• 瀏覽: 46,073
  • 回覆: 335
  • 追帖: 1
+19
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-23 08:55 AM 發表
你班左仔以為無華為生意美股會大瀉, 人地當打個乞嚏咋!
這個乞嚏有血既。原來鼻煙……,等死。

引用:
原帖由 cyberduct 於 2019-5-23 02:16 AM 發表
華為已經即抄美國57間廠員工!美國又嬴左失業率
美狗又唔駛做,又贏一仗👏

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-23 09:01 AM 發表
白痴評論,冇左國內手機大陸人就唔買新科技手機?
人家在網上收風........你這樣點醒人家做咩呢..........!!
中國人要學懂沉默淡定........時不時引導他們走向錯誤的方向...........!!

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-5-23 02:28 AM 發表
特朗普的痛處是美國股市~
擺大企業上戰場,睇下邊個死先!7朗普

引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-5-23 02:37 AM 發表
你老美又贏,有請香討漢奸入黎打飛機
好L多美狗被裁,唔L駛做,美狗又蠃

繼續唱衰老尾有咩用?華為中芯紫光會好?

引用:
原帖由 duihight 於 2019-5-23 05:24 AM 發表
洋奴話主人又′嬴
美狗7下7下

引用:
原帖由 hendrybilly 於 2019-5-23 09:07 AM 發表

好L多美狗被裁,唔L駛做,美狗又蠃
所以你一定要支持美狗打壓中國狗,因為愈打壓美國愈弱,快D多謝浸浸

無咗中國生意即死

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-23 09:06 AM 發表

係囉!  噴到呢個習種平老細一面血
一面血抹左咪冇面,鼻煙x好快死。😂😂😂😂

引用:
原帖由 pqmboss 於 2019-5-23 02:37 AM 發表
你老美又贏,有請香討漢奸入黎打飛機
成群弱智狗狂出帖,講來講去三篤屁,柒兩舖(又贏,贏到開哂巷,贏到美國人就快上街慶祝)😂

引用:
原帖由 cyberduct 於 2019-5-23 02:16 AM 發表
華為已經即抄美國57間廠員工!美國又嬴左失業率
57間廠有幾多美國人失業?大家密切留意失業緩助數字急升,反美示威遊行相繼出現。

美國又贏 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]