• 瀏覽: 6,849
  • 回覆: 72
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-23 02:19 PM 發表

咁都無關真弱智
你所講嘅病例,黃之鋒都係喎

傻普首先玩謝漁農業,繼而搞跨芯片等高科技產業,一上任就抽高股市現在推落嚟,金融界死埋。

美國公司將永遠失去中國市場!

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-5-23 12:19 AM 發表
侵侵點解突然窮追猛打華為
寧願犧牲13億中國人市場
削弱美國公司市場佔有率同盈利
就算引致大量公司破產都在所不惜

因為佢知道現階段無論如何都好難削弱同打擊到google同埋蘋果
因為佢哋壟斷咗ios同android
照咁樣發展只可以由得佢繼續壯大佢哋嘅實力
就算中國突然之間推出自己嘅系統 都未必會被市場接受
但侵侵 強硬式欺負中國企業
必定會引起中國人同仇敵愾嘅心情
中國人一定會支持自己本土企 ...
做人,唔好活在自己的幻相中。

不論是中國人,美國人,消費者是現實的。你的產品性價比高,自會被消費者選擇。

正如你中意華唯係你既事,但用唔唔 Google play ,gmail 等等,好多香港人都唔會用。

你終於明白乜叫無間道

引用:
原帖由 股壇垃圾佬 於 2019-5-23 03:04 PM 發表
美國公司將永遠失去中國市場!

其他市場也會被中國企業攤分。

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-23 01:20 PM 發表

盲撐獨裁欺壓人民咁仲弱智啦
你呢個偽冒Ac終於都清醒
美國式獨裁主義欺壓全球
唔想中國掘起就強逼其他國家一齊打壓中國
單方面唔滿意伊朗就取消 美伊核協議,單方面宣布制裁伊朗禁人買佢石油,打擊人地國家經濟, 妄想推翻人哋政府
強逼朝鮮接受美國人員派到當地監察
因為1包洗衣粉就當係大殺傷武器滅左伊拉克
1句反恐就入侵阿富汗
因為斯洛登踢爆美國監控,就被控叛國罪

做左咁多傷天害理嘅事
你終於醒覺唔再盲撐你個獨裁主人
但仲有好多西毛都仲係好弱智咁盲撐美國

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-5-23 12:19 AM 發表

因為佢知道現階段無論如何都好難削弱同打擊到google同埋蘋果
侵侵都嗰頭近啦。。。仲玩無間道??

引用:

樓主你泄密了🤫🤫🤫

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-5-23 03:38 PM 發表

你呢個偽冒Ac終於都清醒
美國式獨裁主義欺壓全球
唔想中國掘起就強逼其他國家一齊打壓中國
單方面唔滿意伊朗就取消 美伊核協議,單方面宣布制裁伊朗禁人買佢石油,打擊人地國家經濟, 妄想推翻人哋政府
強逼朝鮮接受美國人員派到當地監察
因為1包洗衣粉就當係大殺傷武器滅左伊拉克
1句反恐就入侵阿富汗
因為斯洛登踢爆美國監控,就被控叛國罪

做左咁多傷天害理嘅事
你終於醒覺唔再盲撐你個獨裁主人
但仲有 ...
有哋人唔敢亦唔願意接受事實,只睇片面,都冇咩好講啦。

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-5-23 03:55 PM 發表

樓主你泄密了🤫🤫🤫
有緣人先睇得到呢篇資訊

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-23 01:24 發表

得就一早做佐啦,乜都順手得來咪瀬晒嘢囉,無思想自由,層層監控,個個步步營,為何來創意呀,晒Q氣
師兄,請教你點樣無思想無自由?

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-23 03:45 PM 發表

侵侵都嗰頭近啦。。。仲玩無間道??
佢仲有兒孫
無人知道中國有冇拎過1%外匯出黎收買美奸推冧美國,俾中國爬上世界第一
中國3萬億美元外匯
1%都講緊300億美元
2000幾億港紙
民主有個壞處就係怕選左個收黑錢搞破壞嘅總統
好似菜鷹犬咁

無咁複雜,只是一切皆天命,半點不由人啫。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]