• 瀏覽: 2,575
  • 回覆: 37
告佢有咩用?佢根本冇錢,正確來說,老美債台高築,那裡有錢搞基建?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-5-23 12:26 AM 發表
若中國鐵道部取消廣州惠州高鐵項目,廣東省可以告習大大嗎?
「若」不如食「藥」

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2019-5-23 01:04 AM 發表
又超時又超支,學香港人話齋,乜嘢象工程。

https://youtu.be/yhpOKXvMQWI
西鐵超資咪一樣日日爆 香港人 一路吊一路搭

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-5-23 07:35 AM 發表

西鐵超資咪一樣日日爆 香港人 一路吊一路搭
香港窮L特性,尤其係冇納稅班廢柴,零貢獻,齋講權利,唔提義務

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-5-23 12:26 AM 發表
中國係聯邦制度國家?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-5-23 02:45 AM 發表

不會發生的事,講黎把鬼!
反中D人蠢,以為人地個個都咁蠢...

d車咁鳩危險(危害美國國家安全)
取消都好既

引用:
如果香港冇犯民漢奸,已經人人住五千呎豪宅啦

引用:
假設廢話講黎嘥氣

70幾億都冇呀?支持加州獨立啦

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-5-22 11:38 PM 發表
美國運輸部早前宣布取消加州高鐵項目9.29億美元(約72.9億港元)撥款,並向加州政府追討已發的25億美元(約196億港...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190522/photo/bkn-20190522201556011-0522_00972_001_01b.jpg?20190522201815

WhatsApp 快啲告雞佬啦,告到佢冚卡鏟,告到佢 ...
支持加州獨立

支持加州獨立

FUNNY

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]