• 瀏覽: 18,936
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 11:21 PM 發表
連arm架構都冇埋,電腦系列又俾Microsoft封殺,5g專利嘅質量又唔夠高通,可以正式宣告滅亡,特立此帖為證

又俾我捉到你,又可以再capture你去鞭屍,賭局要多圖鞭你屍,先夠過癮~

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 11:21 PM 發表
連arm架構都冇埋,電腦系列又俾Microsoft封殺,5g專利嘅質量又唔夠高通,可以正式宣告滅亡,特立此帖為證
如果唔亡,樓主上下世世代代正式變變狗??

有時又會覺得華為都幾可憐

引用:
5g專利 高通靠同華為交換專利用 都要差一年進步 何況現在停止合作 高質條毛 高通有甘勁 美國使鬼舉國之力來封殺華為咩 專講戇居野 華為專利成大堆 咩都唔做都未死 何況一直追 講埋的野好似小朋友甘

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-5-23 01:55 AM 發表
華為唔洗做都有錢,共產黨開機印銀紙,你以為真係民企?睇住自己銀行存款貶值好過啦
唔駛做,唔駛研發,唔駛買手機,電話設備就有錢?

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-22 11:48 PM 發表
如果唔亡呢?
生存的方法已不一樣

同毒果仔輸賭,肥佬泥幾年內死先,人地華為都未甩一條毛,輸賭好嗎?!

引用:
原帖由 our_photoo 於 2019-5-23 06:07 PM 發表

其實華為一定唔會係單純一間私人企業,同中央政府一定有關係
你看多少美國企業被美國政府n4停即停,也關係非淺呀!

引用:
原帖由 cat513 於 2019-5-23 06:12 PM 發表
我睇柒朗普落台華為都未冧
一定。

引用:
原帖由 逆境男 於 2019-5-23 06:21 PM 發表

傻仔!

美國繼續對付中國 3年後我諗中國呢個地方都無埋呀
以目前美國能力,自己一年也難捱。

引用:
原帖由 肥輝仔 於 2019-5-24 05:23 PM 發表

唔駛做,唔駛研發,唔駛買手機,電話設備就有錢?
華為在5G通訊有49項專利,4G都有㗎。

華為已經揾銀行借錢276億解困,依家想加碼再借78億,華為唔仆街執笠都好難啦,恭喜晒先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]