• 瀏覽: 18,908
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 11:21 PM 發表
連arm架構都冇埋,電腦系列又俾Microsoft封殺,5g專利嘅質量又唔夠高通,可以正式宣告滅亡,特立此帖為證
日L日都係玩L完系列,悶唔悶

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 11:21 PM 發表
連arm架構都冇埋,電腦系列又俾Microsoft封殺,5g專利嘅質量又唔夠高通,可以正式宣告滅亡,特立此帖為證
好文,已收藏
但點解咁有大口環36隻狗雜種嘅「中共必亡」feel喎?

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 23:21 發表
其實都差唔多了
依家係諗緊點樣處決姓任嘅一家好

高通5G!

引用:
唔好閃左去,等住比全部人屌!

引用:
思維太窄嘅人好可憐

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-5-23 12:07 PM 發表
唔亡你系咪同我食左部電話佢
電話? 幾公斤既毒品都有人食得落, 不如咁啦, 叫佢食左個 5G 基站佢

引用:
原帖由 心中有真善美 於 2019-5-23 01:57 PM 發表

思維太窄嘅人好可憐
如果世界上咁多能夠突破既人, 就冇得搵食架啦, 梗係有樓主呢D高價買垃圾產品, 世界先有得玩下去

華為快將成為歷史名稱

引用:
5G專利好唔過高通????咁又係既,你地班尾國跟尾豬用4.5G就當5G,好似話舊年頭美國都出左5G係咪呀

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-5-23 01:53 PM 發表
高通5G!
班黃狗仔永遠認為4.5G勁過5G架,因為金主果便出左呃人都當係

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-23 12:09 AM 發表
華為倒了, 共產黨還能苟延殘存嗎?
千祈唔好同班傻仔講 華為只係收專利費都收到手軟
只係呃班傻仔話華為要倒就ok
記唔記得民主基金會教過你
上帝要你滅亡必先要你瘋狂
你若要中國滅亡
必先要呃到啲人民瘋狂
等班傻仔信曬你
就可以將中國打入十八層地獄
你哋到時收錢都收到手軟

好多事物或產品都唔會一直咁跟落去,自主開法系唯一出路,我相信國家也不樣可生產出嚟,請大家放眼明天!

引用:
留名等睇戲

引用:
y2k2, 大家走着看。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]