• 瀏覽: 18,903
  • 回覆: 192
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 11:21 PM 發表
連arm架構都冇埋,電腦系列又俾Microsoft封殺,5g專利嘅質量又唔夠高通,可以正式宣告滅亡,特立此帖為證
樓主設個時間,講清楚點找數先?😂😂

佢主人無信用,養的狗也不會講信用😂😂

引用:
原帖由 bitebite 於 2019-5-23 03:11 PM 發表

又係你這個漢奸, 華為不在的話你很開心嗎?
佢呢類人大多都唔認自己係中國人,又何來叫漢奸呢?,只可以叫走狗先啱

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 11:21 PM 發表
連arm架構都冇埋,電腦系列又俾Microsoft封殺,5g專利嘅質量又唔夠高通,可以正式宣告滅亡,特立此帖為證
上次你件垃圾話共產黨倒台,倒咗未呀?

引用:
原帖由 護陰急先鋒 於 22-5-2019 11:48 PM 發表
等睇樓主被人鞭屍
Me2

引用:
如無意外,
樓主真身應該係「燈神蕭」。
現特回帖為證,
留名等睇柒頭如何一敗塗地。

引用:
Arm只是個畫圖的 位置似室內設計師 很容易被取代 lookbook 遲早無左有無一樣 高通需要同華為交換專利先賣到5g晶片 而華為又唔需通過高通 點死 智障真多 華為最幾年全球最多注冊專利公司 一堆專利費收死呢。講野用下腦好

無左華為。。三叔機又可以賣貴好多

妖言惑眾

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-5-22 23:21 發表
冇講期限
冇講罰則
你只係廢話一則

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2019-5-23 21:31 發表

佢應該要切J啦!
佢應切到冇剩啦

引用:
原帖由 男E 於 2019-5-22 11:48 PM 發表
如果唔亡呢?
如果唔亡
都會死淨條屍

老尾極度邪惡卑劣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]