• 瀏覽: 11,486
  • 回覆: 145
+23
正仆街

開口埋口民主公義班冚家剷專做西嘢是常識

張議員仲以權謀私,成日上電台幫佢個智障女爭福利,話外國D智障點好點好,有冇利益沖突先

引用:
原帖由 謝檸檬 於 2019-5-22 10:39 PM 發表
大家以後可以叫佢做南亞人之父,佢職業係搞亂香港,正一千古罪人!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190522/mobile/bkn-20190522172152534-0522_00822_001.html ...
很早已知,千古罪人。

引用:
原帖由 謝檸檬 於 2019-5-22 10:39 PM 發表
大家以後可以叫佢做南亞人之父,佢職業係搞亂香港,正一千古罪人!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190522/mobile/bkn-20190522172152534-0522_00822_001.html ...
蕉蕉熊應改名叫亂世

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-5-22 22:46 發表
吊!單程證來港新移民呃綜援、呃公屋、呃醫療福利等等...........建制派又對得住幾百萬香港人咩????
咁你係唔係支持張超雄

佢一家富貴都想香港人一齊富貴

呢條友同奶共嗰D都係禍港嘅

還有氾民加公民黨律師黨攪外傭住滿七年拎香港身份證。

引用:
原帖由 workdboy169 於 2019-5-23 07:55 AM 發表
張議員仲以權謀私,成日上電台幫佢個智障女爭福利,話外國D智障點好點好,有冇利益沖突先
你知唔張蕉紅血統得一半中國人。另一半係南亞人。

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-5-23 12:16 AM 發表
但係當有真正南亞女童比自己友龍煒汶非禮時又選擇唔出聲喎
會吾會佢都……

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-5-23 12:16 AM 發表
但係當有真正南亞女童比自己友龍煒汶非禮時又選擇唔出聲喎
可能佢哋係一丘之貉呢。。。

引用:
原帖由 荊途_3 於 2019-5-23 07:28 AM 發表

雄叔好似喜劇演員吳耀漢 !
你係咪指狗雄

引用:
原帖由 子靈 於 2019-5-23 06:46 發表
150個名額, 咪又係犯民杰作
150名額係中國同胞,吾係南亞人

一人一句多謝香蕉熊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]