• 瀏覽: 16,297
  • 回覆: 173
  • 追帖: 2
+4
美國佬真是不知廉恥

美帝都係獨裁統治

你大陸十三億人口, 其實我都吾明自己吾整番套OS.而家問番人轉頭點解要用人果套? 其實你閹晒人地賺錢果套apps,人地都吾想你用。

引用:
原帖由 akoko 於 2019-5-23 08:59 PM 發表

這個世界上沒有人比你下賤了
加料的狗糧功效十足,變狗腦“下賤“都比唔上啊!

屎忽鬼侵的所作所為,說中國偷取高科技,產品監控全球,歐洲國信嗎?信以為真的國家,真係人蠢無藥醫,怪唔知得南亞國就永遠前程似咁.只會盲目跟隨

引用:
原帖由 拉屎圍家私 於 2019-5-22 10:47 PM 發表
彭博社論:川普圍剿華為是可怕的失算
彭博社論一定係左膠

有看到美國有反對侵侵制華為?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-22 10:44 PM 發表
對付共產黨同中華人民共和國並唔需要講信用,或仁義道德
所謂以其人之道還自其人之身

再這,對付中華人民共和國呢種專制國家,用專制方法係最適合的。

呢D就叫貫徹標準,統一標準 , 剃人頭者,人亦剃其頭也

美帝是做得很好的。 這樣才能徹底消滅共產黨同中華人民共和國 ...
其實你最啱去尾國住!徹徹底底做你最喜歡嘅尾國奴隸!

中央指示:就算傻浸要滅亡中國,我們都要以嬉皮相待,以笑臉迎敵。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-22 11:29 PM 發表
用邪惡的面目 消滅共產黨與中華人民共和國 是很合適的。

對付大奸大惡不必考慮仁義道德, 用再邪惡的方式也可以接受
為人民、為國家!何來邪惡!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-5-22 10:44 PM 發表

再這,對付中華人民共和國呢種專制國家,用專制方法係最適合的。

美帝是做得很好的。 這樣才能徹底消滅共產黨同中華人民共和國 ...
岳不群呀

講唔掂中國,便取中國的公司去玩野。

引用:

欲加之罪 何患無辭

引用:
原帖由 我係狗000 於 2019-5-23 09:15 PM 發表
1、中國實際上就是一個共產黨權力無限大的專制國家。
侵侵何嘗不是!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]