• 瀏覽: 39,098
  • 回覆: 586
  • 追帖: 1
+12
等睇高尚港人話鬧事學生係新香港人或者中國內地交流生  

浸大學生水平是這樣啦!

呢d就係多大學出嚟問題 以前得2間大學又唔見人地係咁 現在阿豬阿狗都話自己讀大學 攪到香港質素好似大陸咁

反而想問幾十蚊你想食咩

呢幾個學牲食屎係應該嘅

唔係好想講 不過 浸大, 又係你呀!
監禁老師 兜口兜面追住個老師黎x 而家話個飯堂難食 搗亂插人
咁其實呢間大學究竟有乜嘢係唔做得嘅呢!
學做人 一定要去浸大 佢點教你 做相反就包冇衰 浸大啲學生真係正到呢.......

以為自己好威,其他人會認同佢地!點知,睇到社會輿論一面倒譴責如此素質既學生唔係食屎,仲可以食乜

引用:
原帖由 numan123 於 2019-5-22 05:12 PM 發表
頹飯想點好食...覺得難食,有手有腳咪行去又一城、樂富食 contract完咪推SU炒咗個caterer。不過,換來換去,好多時都係咁上下,最後都係得個loop字。 ...
當年樂富美心去到八點半後煲仔菜套餐才廿蚊

引用:
原帖由 倉鷹 於 2019-5-22 05:12 PM 發表

唔取消呢班衰過黑底嘅學屎學位,浸大畢業出來無運行
呢班友,肯定喺fb耀舞揚威,
唔記得刪除,
他日出到社會就真係無運行

港大最好港大生最溫馴,平易近人。

引用:
原帖由 refugee 於 2019-5-22 04:56 PM 發表

點解港人可以壞到咁既程度
.

呢句又真喎......

大6A 屎唔臭,都會食,唔會投訴㗎....

呢班肯定百分百係本土........

.

好唔好食同無唔無良冇關係的。。。唔鐘意食又要去食。。。

港大歡迎你

引用:
原帖由 H2O- 於 2019-5-22 05:32 PM 發表
反而想問幾十蚊你想食咩
佢心諗幾十蚊

起碼有龍蝦同和牛食啦

引用:
原帖由 hei@hei 於 2019-5-22 05:32 PM 發表
呢d就係多大學出嚟問題 以前得2間大學又唔見人地係咁 現在阿豬阿狗都話自己讀大學 攪到香港質素好似大陸咁
咁都係 個名啫 以前都係大專好耐了
又唔好拉埋大陸啲學生講 大陸有啲大學生真係好正㗎 做嘢又畀心機 又肯學 咁香港都有好多好嘅 我年年請暑期工嗰啲都冇乜嘢 咁間唔中梗有一兩個啦 不過浸大同嶺南 就真係 差少少啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]