• 瀏覽: 2,431
  • 回覆: 35
+2
警察隊員佐級協會主席林志偉,去信特首林鄭月娥支持《逃犯條例》修訂,原來未算無恥,他竟在信中批評民主黨胡志偉鬧林鄭月娥「八婆你唔死都無用」,話係對林鄭及女性的人身攻擊,話協會仝人非常不滿公開譴責云云...

志偉鬧志偉已經好笑,翻查資料,2017 年 2 月,警察隊員佐級協會聯同其他警察組織舉行「特別會員大會」撐柒警,共三萬人大喊「X你老母」,難道就唔係對林鄭及女性的人身攻擊?!

胡志偉鬧得啱,呢類人真係「唔死都無用」!

佔中狗X街含X啦

反中派就係咁㗎啦 人哋講就千般不是 自己講就合情合理 一係就兩個都譴責 一係就兩個都唔譴責 但係永遠都做唔到呢個層次 根本就冇資格做評論

引用:
原帖由 衫哥 於 2019-5-22 03:02 PM 發表
警察隊員佐級協會主席林志偉,去信特首林鄭月娥支持《逃犯條例》修訂,原來未算無恥,他竟在信中批評民主黨胡志偉鬧林鄭月娥「八婆你唔死都無用」,話係對林鄭及女性的人身攻擊,話協會仝人非常不滿公開譴責云云...

志偉鬧志偉已經好笑,翻查資料,2017 年 2 月,警察隊員佐級協會聯同其他警察組織舉行「特別會員大會」撐柒警,共三萬人大喊「X你老母」,難道就唔係對林鄭及女性的人身攻擊?!

胡志偉鬧 ...
我早在大半年前出帖奉勸林鄭當機立斷, 趁著局勢大好就要為廿三條立法, 不止我一人, 好多有識之士都 奉勸她當機立斷, 可是她仍然沉醉在與犯民和好蜜運中, 忘記了犯民一向以來的作風就是上床掀被, 食髓知味, 貪得無懨, 見好不收, 誓要弄得香港滿城風雨, 也不罷休的惡棍。
如果林鄭再不強硬起來再, 又怎敵得過惡慣的犯民呢?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-22 15:59 發表

我早在大半年前出帖奉勸林鄭當機立斷, 趁著局勢大好就要為廿三條立法, 不止我一人, 好多有識之士都 奉勸她當機立斷, 可是她仍然沉醉在與犯民和好蜜運中, 忘記了犯民一向以來的作風就是上床掀被, 食髓知味, 貪得無懨, 見好不收, 誓要弄得香港滿城風雨, 也不罷休的惡棍。
如果林鄭再不強硬起來再, 又怎敵得過惡慣的犯民呢? ...
警察太傻,無趁七警案集會一舉將泛民連同假髮人一併消滅,組建臨時立法會,錯失大好機會

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-5-22 04:04 PM 發表

警察太傻,無趁七警案集會一舉將泛民連同假髮人一併消滅,錯失大好機會
政府內部多黃奸, 怎會咁容易?

人口滅絕計劃

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-22 16:06 發表

政府內部多黃奸, 怎會咁容易?
警察唔使真係警察,可以有無標記制服的武裝自衛隊動手

奈何當晚係最佳撥火機會,只有有人出來講多兩句火上加油就得

可惜就係無人出來撥火

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2019-5-22 04:09 PM 發表

警察唔使真係警察,可以有無標記制服的武裝自衛隊動手

奈何當晚係最佳撥火機會,只有有人出來講多兩句火上加油就得

可惜就係無人出來撥火
重有機會, 可惜只得6萬9
反民出盡法寶, 出埋蓬貝奧都號召唔到百份之一港人去反。
正方簽名支持修法的都唔止呢個數啦

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-22 03:57 PM 發表
反中派就係咁㗎啦 人哋講就千般不是 自己講就合情合理 一係就兩個都譴責 一係就兩個都唔譴責 但係永遠都做唔到呢個層次 根本就冇資格做評論
問題係:
"八婆"根本連粗口都唔係
如果連"八婆"都唔講得,仲有咩詞語可以嗌交用?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-22 04:18 PM 發表

如果你可以搵到十分一簽名嘅人企出嚟比人望吓個樣,我都當簽名人數係真。

引用:
原帖由 衫哥 於 2019-5-22 04:32 PM 發表
問題係:
"八婆"根本連粗口都唔係
如果連"八婆"都唔講得,仲有咩詞語可以嗌交用?
咁你亦都要分開 議員係喺立法會講嘅 有現場直播 警方集會只係私人集會 如果要譴責嘅 同樣 兩個都應該要譴責 立法會係由現場直播嘅 如果你性討論就應該係咁 唔理性討論嘅話 人哋永遠係唔啱

佔中畜早死

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-22 16:18 發表

但已經無辦法去消滅法院

呢D就係回歸帶來嘅後果,97前公務員中立,冇需要表態!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]