• 瀏覽: 21,763
  • 回覆: 433
+2
其實沒看內容是沒必要留言的
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-22 04:00 PM 發表

做乜你咁葡萄人地可以移民德國?!

全香港市民都睇得好清楚啦

旺暴掟磚女⋯⋯大佬用完即棄

梁英雄天琦⋯⋯幫大佬坐監

呢兩個做大佬做到甘卜街,真係開眼界。
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-23 04:55 AM 發表

你又知佢地係大佬?  你跟過佢地兩個大佬?

全香港市民都睇得好清楚啦

旺暴掟磚女⋯⋯大佬用完即棄

梁英雄天琦⋯⋯幫大佬坐監

呢兩個做大佬做到甘卜街,真係開眼界。
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-23 05:41 AM 發表

唔好葡萄人地可以去外國定居

成功着草

一個良好市民係唔怕〈逃犯條例〉既!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-23 05:41 AM 發表

唔好葡萄人地可以去外國定居
有家歸不得………………真慘慘

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-22 02:32 PM 發表
【新增警方回應、動新聞】美國《紐約時報》報道,因旺角騷亂案棄保潛逃的「本土民主前線」前召集人黃台仰及成員李東昇,已獲德國庇護;英國《金融時報》更獨家專訪2人,並公開由黃提供的合照。2人在訪問中,承認1年前已獲德國的難民庇護,如今公開此事,是想喚醒港人關注《逃犯條例》修訂和中共六四屠城30...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/2 ...
DLLM,受迫害可以被捕時屋企有50幾粒偉哥同幾十萬cash系身!!你班垃圾真系當人傻架?!我都想咁樣俾人迫害下dllm!!有冇再無恥D呀你班冚家鏟!!!

仲有當年暴動案,你兩條打靶叫人衝,就自己鬆,棄保潛逃宜家就死出黎扮政治犯,你兩條仆街點對得住你地入冊嘅白痴隊友呀!??

林鄭講得啱,逃犯條例絕對有外國勢力做推手,呢個時候你兩條打靶會死出黎?!!喚醒你老母咩?!

一句到尾,支持修例!!

兩條真係ON膠膠lor.
叫人關注?
係咪應該引導你D著草犯法份子回港呢???

他們兩位的結果,可能令到泛民和佔民L羨慕和眼紅。

呢條仆街黎架,都唔係男人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]