• 瀏覽: 21,807
  • 回覆: 433
+2
難民!好可憐

原來犯左法可以係借口申請做難民

引用:
原帖由 erectdick 於 2019-5-22 03:18 PM 發表
証明幕後黑金滋潤通透一次違法之舉安家費已足夠二條友睡香吃辣。卓人兄的穿櫃筒底又有所不同。這個我想睇下鄭司長的智慧及能力,如果可以搬這二件人之渣滓回來服法,真係大快人心。但不可奢望。因為德國大媽已是夕陽了。
...
千其唔好引渡回港,最好糸黃屍全部流亡,一天光哂

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-22 02:32 PM 發表
【新增警方回應、動新聞】美國《紐約時報》報道,因旺角騷亂案棄保潛逃的「本土民主前線」前召集人黃台仰及成員李東昇,已獲德國庇護;英國《金融時報》更獨家專訪2人,並公開由黃提供的合照。2人在訪問中,承認1年前已獲德國的難民庇護,如今公開此事,是想喚醒港人關注《逃犯條例》修訂和中共六四屠城30...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/2 ...
幾十萬現金50粒偉哥無法解釋就去做難民

德國對支那果然不會容忍、謝謝你們

梁天琦起馬收咗數

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-22 16:00 發表

做乜你咁葡萄人地可以移民德國?!
3年又3年叫做移民?

奇怪嘞,反中媒體報道,但又唔揾反對派人士發表意見嘅,咁泛民人心裹諗緊乜呢?

引用:
原帖由 Bojim 於 2019-5-22 07:39 PM 發表
奇怪嘞,反中媒體報道,但又唔揾反對派人士發表意見嘅,咁泛民人心裹諗緊乜呢?
葡萄緊玉碎可以去德國,幾時到佢地

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-22 02:32 PM 發表
【新增警方回應、動新聞】美國《紐約時報》報道,因旺角騷亂案棄保潛逃的「本土民主前線」前召集人黃台仰及成員李東昇,已獲德國庇護;英國《金融時報》更獨家專訪2人,並公開由黃提供的合照。2人在訪問中,承認1年前已獲德國的難民庇護,如今公開此事,是想喚醒港人關注《逃犯條例》修訂和中共六四屠城30...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/2 ...
教蝗天奇及一眾佔中旺暴蠢漢情何以堪

港獨L……敗走希特拉故土!
一世冇得返港,一世做難民,抵L死!

明晒,做咁多野原來都只係為左可以移民。

其實無咩嘢的,只要佢地的屋企人,都唔介意,過時過節,親朋好友問侯吓,個仔在外國做難民,有無唔慣呀!

莫非德國想成逃犯天堂?

有人唔做走去做難民
即是錦田班黑鬼一樣,食飽瞓瞓醒又食!
唔該以後咪認自己係香港人,佗衰家,
仲話咩提醒港人,我呸!你倆個難民無資格

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]