• 瀏覽: 21,754
  • 回覆: 433
+2
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-5-22 14:32 發表
【新增警方回應、動新聞】美國《紐約時報》報道,因旺角騷亂案棄保潛逃的「本土民主前線」前召集人黃台仰及成員李東昇,已獲德國庇護;英國《金融時報》更獨家專訪2人,並公開由黃提供的合照。2人在訪問中,承認1年前已獲德國的難民庇護,如今公開此事,是想喚醒港人關注《逃犯條例》修訂和中共六四屠城30...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/2 ...
為咗呢啲逃犯,
香港淪為瘟藏罪惡之都

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-23 03:09 PM 發表

佢地憑乜同德國交涉呀
亞爺頒下來的任命焗上

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-5-23 03:12 PM 發表

高尚林太唔敢做啦
問左西環未

兩條仔亡命天涯,情比金堅。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-5-23 01:10 PM 發表

咁成個難民營都係黑人自己友多.........
有2件黃黃出現, 實試新野啦

即係澳門最初引入日本妹+俄羅斯............試新野排隊都吊la

所以成年後德國先講......... ...
怪不得他們合照得苦瓜面咁啦
比著我也好憎特衰政府

情侶照好甜蜜。

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-5-22 04:02 PM 發表
去左咪能返來~

同時反映德國同中國唔係朋友~
係唔係盟友不是重點,最緊要兩條友仔今世都不要返來香港,一世「流亡」海外。。。

其實只係毒果先寫什麼「流亡海外」,其實係「潛逃海外」先真,你毒果以為寫多幾次佢地真係政治犯咩,刑事逃犯就逃犯啦!

法官放水比黃台仰保釋後果!

黃氏的背景好神秘

唔知點解我有印象佢出道前曾接受過電視訪問, 關於年青人的政治參與

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]