• 瀏覽: 51,696
  • 回覆: 463
  • 追帖: 5
+11
尻UP!

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-5-22 03:25 PM 發表
可能係指某高官被中聯辦訓斥
係咪類似咁

引用:
原帖由 jerrytpk1122 於 2019-5-22 02:35 PM 發表
係就好,死晒啲地產商,做咁多壞事。
地產商未必住係中環

引用:
原帖由 單身大晒 於 2019-5-22 02:31 PM 發表
近日有人不斷重提巴西預言家朱瑟里諾嘅預言,唔知大家記唔記得,呢位預言家曾於2014年預測香港將於2019年5月23日上午9時,在香港的中心地區發生大地震,當年呢位預言家訪港,去信香港政府,叫特首早作準備。

明天就係,大家做好準備未呀? 我呢,就係明天唔會去中環

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/r1_6xFLew45ow7_IaN3RFg--~A/YXBw ...
人地預言股巿,樓巿 跌 70% 大地震,唔係個的真地震,唔駛驚,吹水黎,放心上班返學啦。

引用:
原帖由 josonlai 於 2019-5-22 03:01 PM 發表

係咪呢度呀。。
係尖沙咀安達中心棕南海。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-5-22 02:48 PM 發表
我不住在中環
返工在中環

跌吉好危險.............

打尿震

do not be foolish.

金鐘駛唔駛驚?

引用:
原帖由 單身大晒 於 2019-5-22 02:31 PM 發表
近日有人不斷重提巴西預言家朱瑟里諾嘅預言,唔知大家記唔記得,呢位預言家曾於2014年預測香港將於2019年5月23日上午9時,在香港的中心地區發生大地震,當年呢位預言家訪港,去信香港政府,叫特首早作準備。

明天就係,大家做好準備未呀? 我呢,就係明天唔會去中環

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/r1_6xFLew45ow7_IaN3RFg--~A/YXBw ...
預言家柒小陣可以嗎?

附件

26166126_10156859073194338_3814265044467125100_n.jpg(53.14 KB)

到勒到勒,包花生差D擺到發霉

金融大地震!

九龍會唔會有海潚 

其實想比喻香港樓市

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]