• 瀏覽: 38,755
  • 回覆: 435
+5
雖然任正飛死撐,但所謂後備方案原來係靠台積電。5G方面,原來只係又一平價組裝嘅例子,如果華為5G項目一個唔小心有啲零件未落訂單,咁真係大鑊,侵侵出得呢招,我估好大機會有啲重要零件華為係未落order,100個零件,有一個最終訂唔到華為都要賠到pk。

係人都知,自主硏發組裝機

根本華為班畜牲一定死

點解香港咁多死智障! XD

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-5-22 02:08 PM 發表
係人都知,自主硏發組裝機
你都可以員我個名招搖撞騙 華為就進步到超越美國技術啦 成日話人抄 抄到比華為領先咁多 真係唔死都冇用

樓主講到咁易
又唔見英國可以做到 ?

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-22 03:56 PM 發表
你都可以員我個名招搖撞騙 華為就進步到超越美國技術啦 成日話人抄 抄到比華為領先咁多 真係唔死都冇用
係喎
差d中伏

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-5-22 04:00 PM 發表

係喎
差d中伏
佢就嚟幫我做黑名單㗎啦 睇真啲啦

所謂自煮燃髮就係用嶄新技術幫人砌機

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-22 01:24 PM 發表
雖然任正飛死撐,但所謂後備方案原來係靠台積電。5G方面,原來只係又一平價組裝嘅例子,如果華為5G項目一個唔小心有啲零件未落訂單,咁真係大鑊,侵侵出得呢招,我估好大機會有啲重要零件華為係未落order,100個零件,有一個最終訂唔到華為都要賠到pk。 ...
你識野多過美帝? 佢驚乜呢?

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-22 01:24 PM 發表
雖然任正飛死撐,但所謂後備方案原來係靠台積電。5G方面,原來只係又一平價組裝嘅例子,如果華為5G項目一個唔小心有啲零件未落訂單,咁真係大鑊,侵侵出得呢招,我估好大機會有啲重要零件華為係未落order,100個零件,有一個最終訂唔到華為都要賠到pk。 ...
那老美一定收定台積電,台積電等死!

樓主真聰明, 全個西方世界居然去攪一間裝配廠, 真是有病. 

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-5-22 09:54 PM 發表
樓主真聰明, 全個西方世界居然去攪一間裝配廠, 真是有病. 
大陸禁左成個西方,但又坐享裝配西方成果嘅著數,西方看不過眼,收返比出去嘅野,其實好正常

引用:
你都講到華為必死啦,我就唔明,特朗普做咩仲要俾90天寬限期華為,唔一嘢隊死華為?正一無膽匪類!你比特朗普有Guts!

距離6月1日,仲有9日時間,你叫特朗普有本事就咪L打電話俾習近平投降!

唉…陰功嘍…

美國談判代表又冇得來北京,又唔肯打電話俾習近平主席投降,咁就6月1日開戰嘍!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-5-23 01:22 AM 發表

你都講到華為必死啦,我就唔明,特朗普做咩仲要俾90天寬限期華為,唔一嘢隊死華為?正一無膽匪類!你比特朗普有Guts!

距離6月1日,仲有9日時間,你叫特朗普有本事就咪L打電話俾習近平投降!

唉…陰功嘍…

美國談判代表又冇得來北京,又唔肯打電話俾習近平主席投降,咁就6月1日開戰嘍!:sm ...
侵侵點到即止,唔洗親自出手,供應商會慢慢自己離棄華為,侵侵只出口嘴炮,已令大家做野,90日後就算侵侵收返,已經冇人敢同華為合作了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]