• 瀏覽: 38,820
  • 回覆: 435
+5
引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2019-5-22 09:54 PM 發表
樓主真聰明, 全個西方世界居然去攪一間裝配廠, 真是有病.  
你真聰明,好明顯全個西方世界唔係去攪一間裝配廠
其實係去攪「阿雜種」啦
你咁都唔明,唔知邊個有病呢

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-23 01:29 AM 發表

侵侵點到即止,唔洗親自出手,供應商會慢慢自己離棄華為,侵侵只出口嘴炮,已令大家做野,90日後就算侵侵收返,已經冇人敢同華為合作了
經驗。
我地唔知佢點到既止。
你朴街啦! 回頭話金主系牛奶仔。
呀柒,話炒狗咗你。

佢既技術咪姐係美圖秀秀囉 控頻當超班 唔識果啲咪當上菜囉

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-22 01:24 PM 發表
雖然任正飛死撐,但所謂後備方案原來係靠台積電。5G方面,原來只係又一平價組裝嘅例子,如果華為5G項目一個唔小心有啲零件未落訂單,咁真係大鑊,侵侵出得呢招,我估好大機會有啲重要零件華為係未落order,100個零件,有一個最終訂唔到華為都要賠到pk。 ...
屌,侵侵傾全國之力去對付,像八婆般到處說一間裝配厰的壞話,真係人唔笑狗都吠!

引用:
原帖由 DareDandy 於 2019-5-22 02:13 PM 發表
根本華為班畜牲一定死
根本一定你先

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-23 01:01 AM 發表

大陸禁左成個西方,但又坐享裝配西方成果嘅著數,西方看不過眼,收返比出去嘅野,其實好正常
2018年美企如麥記,KFC,P&G,高露潔,MSD默克葯廠,gsk, johnson&johnson,pfizer瑞輝, 3M, walmart 中國賺了3千億8百美元,這還不包括服務貿,反中也要做下功課。

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-22 01:24 PM 發表
雖然任正飛死撐,但所謂後備方案原來係靠台積電。5G方面,原來只係又一平價組裝嘅例子,如果華為5G項目一個唔小心有啲零件未落訂單,咁真係大鑊,侵侵出得呢招,我估好大機會有啲重要零件華為係未落order,100個零件,有一個最終訂唔到華為都要賠到pk。 ...
樓主做邊行?

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-5-23 01:22 AM 發表

你都講到華為必死啦,我就唔明,特朗普做咩仲要俾90天寬限期華為,唔一嘢隊死華為?正一無膽匪類!你比特朗普有Guts!

距離6月1日,仲有9日時間,你叫特朗普有本事就咪L打電話俾習近平投降!

唉…陰功嘍…

美國談判代表又冇得來北京,又唔肯打電話俾習近平主席投降,咁就6月1日開戰嘍! ...
講得好,美國簡直係邪魔國家!用國家去打壓一間私人企業。又一直無證無據!
DLLM,iPhone & Google 不停收集數據,又唔比中國企業收集數據。黑社會一樣!
如果世界唔團結抗衡,等天收!

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-22 13:24 發表
係囉咁簡單的公司就令美帝怕怕
美帝真係玻璃心

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-5-22 15:16 發表
點解香港咁多死智障! XD
黃絲帶橫行

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-5-22 04:20 PM 發表

你識野多過美帝? 佢驚乜呢?
睇唔過眼華為咁串。

用我零件組裝,仲串串貢。

引用:
香港人真系好井底

樓主真係侵侵知己,含到出汁。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-5-22 03:16 PM 發表
點解香港咁多死智障! XD
香港好多漢奸,低能兒,所以一定要通過逃犯條例及基本法23條

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-5-22 03:56 PM 發表
樓主講到咁易
又唔見英國可以做到 ?
又唔見佢鄉下呆灣人做到🤭🤭🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]