• 瀏覽: 38,828
  • 回覆: 435
+5
https://youtu.be/XVxxxc8D2jA

希望貴下睇得明

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-22 01:24 PM 發表
雖然任正飛死撐,但所謂後備方案原來係靠台積電。5G方面,原來只係又一平價組裝嘅例子,如果華為5G項目一個唔小心有啲零件未落訂單,咁真係大鑊,侵侵出得呢招,我估好大機會有啲重要零件華為係未落order,100個零件,有一個最終訂唔到華為都要賠到pk。 ...

波音787,F35零件來自多個國家,算吾算自算研發?

引用:
原帖由 DareDandy 於 2019-5-22 02:13 PM 發表
根本華為班畜牲一定死
形容你為畜牲,我覺得無肉左D畜牲

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-23 07:27 PM 發表

你就真係好似美國佬 惡人先告狀 只要睇下註冊日期 就知道邊個抄邊個啦 如果睇都唔睇 就嚟做評論 咁嘅作風反對派經常咁做
我就係話條tan抄你囉

引用:
原帖由 belady 於 2019-5-23 10:13 PM 發表

我就係話條tan抄你囉
誤會 對不起 今日同人鬧交鬧得多 有少少噪

引用:
原帖由 Classico 於 2019-5-23 08:50 PM 發表

侵侵真係up左幾句,吹個雞,談笑用兵,之後仲讓你90日,等你冇咁快死,仲想點? 不過唔知點解你吹到成6成晶片賣比華為,華為響大陸都佔唔到6成市場,佢點買6成晶片? 其實最誤國都係你地班宣傳機器。我講左好多次,消費者唔會因為華為死左唔買新手機,所以對晶片嘅需求係唔會因為華為死左而改變,所以啲人成日話美國晶片商損失好大唔知有心定傻。 ...
舉全國之力來封殺一家企業,重有人夠膽買美國晶片嗎?你估唔驚自己再做華為?咪玩啦?美國企業尚有人信嗎?咪傻啦!

打飛機

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-5-23 07:18 AM 發表

樂天咪就係俾終國打壓咗啦
限韓令咁快就唔記得嗱
今朝君體又相同嚕
樂天都話係大公司呀。可憐瑞典一家酒店仔上年9月都比中共傾全國之力玩死!

iphone都唔係自己野啦,咪又系考人組裝,問題系你裝比我體呀

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-5-23 10:34 PM 發表

誤會 對不起 今日同人鬧交鬧得多 有少少噪
唔係要我
寫得唔清晰

講天下無敵。。。

華為不嬲都係組裝廠嚟㗎啦
仲話要超越三星
人哋三星自己硏發兼製造包括cpu, dram, nand flash, oled mon, cmos等一眾零件

睇完個鋪,結論係惺梘好多夢輪智商已低過80

引用:
原帖由 meanbean 於 2019-5-23 07:44 PM 發表

吾順,咪抵制人咯,以牙還牙,以眼還眼。禁埋人地高科技。吾好做義和團,以屎打人
學你這樣說就像美國般盲打亂撞,心高氣躁成事不足矣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]