• 瀏覽: 3,225
  • 回覆: 75
+2
點解唔帶埋「掟磚女」同其他同志去申請疪護???

呢啲係咪傳說中嘅:俾大佬背叛???
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-22 11:22 AM 發表
美國《紐約時報》周二(21日)報道,在2016年旺角暴亂案中棄保潛逃的「本土民主前線」成員黃台仰和李東昇,去年5月已經在

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190522/photo/bkn-20190522065125457-0522_00822_001_01b.jpg?20190522105139

德國係真仁道國家,收容世界大量政治難民,欽敬~:smile_o1 ...

肥婆墨黑耳公然包庇香港通緝犯。
我決定把BMW,BENZ及寶時捷從我今年的採購明單中剔除

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-22 12:16 發表

德國好丫。。。有德國啤酒,德國腸,有著名夜總會
仲有鹹豬手!呢兩隻狗今次......恨到........

好,早走早著,一世被通緝。

掟磚攪暴動都可以庇護

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-5-22 11:31 AM 發表
有志氣,呢世都唔好返來

真係有志氣,好過好多黃仔連走的勇氣都沒有
叫難民之父帶能哂班難民走啦

垃圾國家,包庇暴徒;低佢乞米.

係咪姓李就唔記得啦,呢啲咁嘅蛋散。

淨係知佢係著草去台灣嘅「旺暴掟磚女」
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-5-22 12:15 PM 發表

你指在臺的李小妹??

引用:
原帖由 wtfbro 於 2019-5-22 13:07 發表

送啤酒一流
所以以後要着.......草?.....德國喇!

希望大德意志做吓好心 收埋其他果啲走喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]