• 瀏覽: 4,250
  • 回覆: 70
+7
引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-5-23 12:39 PM 發表

睇你回文都係似無料來模魚架喇,又對牛彈琴了 ~

係喇,唔該晒你話俾我知你有幾無料呀,你咁坦白真係唔該晒
我冇話我好有料喎,咁玻璃做乜
題目係阿拉斯加,美國本土,即管慢慢搬龍門啦

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-5-23 12:39 PM 發表

乜tu-95既電子吊艙唔係收集F-22/E-3雷達信息 ? 當雷達用 ?
佢地主要係收集通訊計息和雷達訊號,雷達訊號主要是地面大型雷達而不是戰機訊號。唔識的人以為飛近 F-22 就可以乜都知。

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-5-23 12:39 PM 發表

乜tu-95既電子吊艙唔係收集F-22/E-3雷達信息 ? 當雷達用 ?
博贏冇錢博輸冇命
又唔係真打
影張相用最先進戰機攔截就得,最好政治交代

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-5-23 12:41 PM 發表

用F-22邊境上空例行空巡任務,可見美軍個腦係點.
我真心唔知你點諗,F-22 係防空戰機之一,用作日常巡邏有咩問題?定係你覺得應該放在機庫先係正常?還是香討精英又自己把 F-22 定位一定要做 show 先得?

引用:
原帖由 pooh24680 於 2019-5-23 12:42 PM 發表

我冇話我好有料喎,咁玻璃做乜
題目係阿拉斯加,美國本土,即管慢慢搬龍門啦
有點常識都知美國在阿拉斯加有幾多 F-15 中隊,上網又唔難搵,貼了空軍 57 中隊的 F-15 伴飛 Tu-95 的相你又當睇唔到,我好肯定你咪又係那種識少少就扮代表的軍版垃圾廢柴,呢到好多你 D 同伴,不過唔好以為呢到只係你呢類垃圾啊。

陰功羅,對住垃圾都咁緊張
咁咪貼張美國本土用f15攔截圖95等我收聲囉,衰左我實認

Ok 我認衰,原來2006年有一次,同布丁兄講聲sorry

引用:
原帖由 pooh24680 於 2019-5-23 12:58 PM 發表
陰功羅,對住垃圾都咁緊張
咁咪貼張美國本土用f15攔截圖95等我收聲囉,衰左我實認
係呀,我好緊張架,因為唔忍心香討俾垃圾污染嘛 ~~

相片出處,費時你又話唔係阿拉斯加啦....
https://www.researchgate.net/figure/An-F-15-Eagle-fighter-intercepting-a-Tu-95-bomber-near-Alaska_fig1_309605658

其實有興趣的版友可以睇下呢條 Link,就知北約和 Tu-95 其實係好朋友 

不過近來 Tu-95 在歐洲出現較多,以往由老美招呼轉為 EF-2000 和歐洲的 F-16 招呼多,不過近呢兩三年又多左去阿拉斯加和冰島,Tu-95 主要是在俄羅斯東面出發經北冰洋飛近老美再去冰島西北海域附近再返轉頭,其實幾似老美在日本出發去南海再返轉頭咁以測試老解空防。

https://acesflyinghigh.wordpress ... ercepting-the-bear/

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-5-23 01:09 PM 發表

影張相用F-4都得
真係攔截,衰啲講美國是旦一架都得
影相係交功課

你係國會議員收唔收貨先?
F4都得,仲想要錢買新機?其他新機死左去邊?

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-5-23 01:19 PM 發表

攔截完你我都會係地球上消失, c-hing個腦真係勁.
成個過程都係雙方做show,咁認真做乜?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]